Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Upravo tako kolega.

Cijeli ZSE je besmislen.
Nema nikakvu funkciju te me podsjeća na splav koji bez kormirala plovi po moru (pa gdje god stigne).

Ali zašto onda svi govore neznam. Ne, znam.

Iznimka su glagoli kojima je niječica dio osnove:
– nedostajati,
– nestati,
– nemati

Sad mi je jasno, hvala ti. A i bilo bi glupo da se nemati piše ne mati. Bilo bi ka u pismi ne mati, nemoj me karati.

Ne mati,
nemoj me karati,
jer ću ti dati,
i sve to objaviti.

Đon

masa firmi na ZSE je kasnila s dostavom FI (i svejedno se i dalje trgovalo), a neke ih još uvijek nisu dostavile i svejedno se njima trguje i dalje bez obustave!
temeljem čega HANFA obustavlja trgovanje dionicama samo nekih firmi, a drugih ne im time oštećuje dioničare????

A jel i iz drugih kompanija uprava napominje da izvješća možda NE pokazuju pravo stanje, odnosno da nisu ispravna, mjenjaju revizore i rade sve isponova?

Čemu nervoza? Oli si posta dugoročan u nekima dionicama iz Agrokor koncerna?

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Aj dobro, nije mi to baš neka poezija. Previše inzistiranja na rimi, gubi se smisao. A gdje je ona lepršavost, pjesnička sloboda. Aj bog, moram danas nešto zaraditi.

@kressoje
kako godišnje FI koje nije ni došlo na burzu može stvoriti krivu sliku kod ulagača kad ga nisu niti vidjeli??? rekli su da su zaustavili izlazak godišnjeg FI zbog provjere tj. promjene revizora i da će FI kasniti…ako je to razlog, onda HANFA treba blokriati trgovanje svim dionicama čije tvrtke kasne sa FI i to sve dok ih ne dostave i onda bi to bilo u redu, a ovo je svinjarija

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

zbog nastavka blokade trgovanja dionicama todexa slijedi višemjesečna letargija na ZSE uz minimalne promete.
“bravo” hanfa!

Ignore: KressoM, delux

zbog nastavka blokade trgovanja dionicama todexa slijedi višemjesečna letargija na ZSE uz minimalne promete.
"bravo" hanfa!

ne radi Sabor, ne radi burza, Hanfa petlja, možemo lagano krenuti na GO do jeseni

@kressoje

A, majstore, to si ti! Sad mi je sve jasno, ti si prisilni dugoročni u svim dionicama pa je jasna i nervoza. 😉

Pročitaj obavjest još jednom. Kaze:

Mjera iz točke I. izreke ovog rješenja traje do kraja sljedećeg trgovinskog dana nakon dana kada društvo XXX izvrši svoju obvezu objave javnosti godišnjeg izvještaja za 2016. godinu

Pogledaj boldano i iz prvih obavjesti:
“Grupa je, u bliskoj suradnji sa svojim savjetnicima, u preliminarnim provjerama ustvrdila da bi moglo biti potencijalnih pogrešaka u izvješćima Grupe. (…) Grupa moli da se dionici ne oslanjaju na njena financijska izvješća iz prošlosti dok provjere ne budu dovršene, a situacija primjereno razjašnjena.”

Al glavno da ti prozivaš, a ni obavjest ne pročitaš…

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Blokada do kraja srpnja?

O, trial, majstore, čestitke na izvrsnom plasmanu za najportfelj! Baš te lijepo vidjeti nakon ruganja i sprdanja di si… Žalosno je samo što je tebi ista taktika i sa stvarnim portfeljom. Nije da se naslađujem s tobom, samo mi te žao. I nekako se nadam da ćeš naučiti lekciju pa se možda u budućnosti nećeš k.rciti s takvim glupostima!

New Report

Close