Ledo skupština je 15.5.
Mišljenja sam da će se nastaviti obustava trgovine i nakon tog datuma.
onda će se i dalje nastaviti ovakvo mrtvilo i ovakvi smiješni prometi na ZSE
[/quote]
Nekako mi logično da revizija obavi svoje, pa idemo dalje.
Čestitke kupcima DDJH zbog hrabrosti..Danas je zadnjin dan uplate za dokapitalizaciju.Dakle,ovi kupaci na 40 i više se klade da će dokapitalizacija biti uspješna i da će biti barem po 40.Ja mislim da će biti po 20 pa nisam unutra.Volio bih da dokapitalizacija bude i preko 40,jer nije dobro kada svi pušimo.
Kada sve izgleda loše,sve se brzo promjeni.
Strpljivo čekam i doćekat ću žestoki rast.
a što tebi kao oštećenom malom USA dioničaru znači što je neka firma platila državi kazni i možda zbog visoke kazne na kraju i propala, a ti si zbog toga popušio 50% ili 100% uloga? ….
i ovdje će lako moguće gazda i ekipa na kraju završiti u remetincu, a što će od toga imati mali dioničari? …
Ok, znači ako sam ja popušio lovu kao mali HR dionićar (nisam USA rezident) ni kriv ni dužan jer sam doveden u zabludu, ne mora popušiti i onaj koji je to prouzročio?
Znači ako sam ti ja provalio u stan, auto, firmu ili račun, i odnio sve što vrijedi, to ne znači da za to moram odgovarati?
Ako sam ti izdao zadužnice ili mjenice bez pokrića, iako sam u tom ttrenutku znao da sam insolventan ili nesposoban za plaćanje, sam si si kriv?
Ti ne bi bio koliko-toliko zadovoljan da ja za tu svoju aktivnost ne odležim u prdeksu godinu dana?
Jesi li doživio situaciju da ti thief prošeće po domu i odnese vrijedne uspomene? Ja jesam.
Šta to što ti pišeš znači? Ako sam ti pregazio roditelje ili djecu gliserom i usmrtio ih jer me uhvatila sinkopa (ma na koju su foru to dokazali da mi je znati?), ja ipak ne bi trebao završit u zatvoru, jer nisam kriv, samo ne znam vozit gliser i padam u nesvjest dok mi je miško u raljama druge osobe ?
Prijatelju, meni bi itekako značilo da tip koji mi je prouzročio gubitak od 15.000,00 kuna na vrijednosti dionica završi u ćuzti. Evo, ja platim još toliko samo da završi u ćuzi.
Dapače, povrh ovih 5.000.000.,00kn koje je vlada dala DORH-u za provođenje izvida ja predlažem da se otvori žiro račun za dobrovoljne priloge za pomoć tijelima progona, garantiram da bi se u tjedan dana sakupilo para ko u priči !
Ajmo onda organizirat akciju “Za obitelj Todorić”, nešto poput “Za djecu Hrvatske” !
a što tebi kao oštećenom malom USA dioničaru znači što je neka firma platila državi kazni i možda zbog visoke kazne na kraju i propala, a ti si zbog toga popušio 50% ili 100% uloga? ….
i ovdje će lako moguće gazda i ekipa na kraju završiti u remetincu, a što će od toga imati mali dioničari? …
Ok, znači ako sam ja popušio lovu kao mali HR dionićar (nisam USA rezident) ni kriv ni dužan jer sam doveden u zabludu, ne mora popušiti i onaj koji je to prouzročio?
Znači ako sam ti ja provalio u stan, auto, firmu ili račun, i odnio sve što vrijedi, to ne znači da za to moram odgovarati?
Ako sam ti izdao zadužnice ili mjenice bez pokrića, iako sam u tom ttrenutku znao da sam insolventan ili nesposoban za plaćanje, sam si si kriv?
Ti ne bi bio koliko-toliko zadovoljan da ja za tu svoju aktivnost ne odležim u prdeksu godinu dana?
Jesi li doživio situaciju da ti thief prošeće po domu i odnese vrijedne uspomene? Ja jesam.
Šta to što ti pišeš znači? Ako sam ti pregazio roditelje ili djecu gliserom i usmrtio ih jer me uhvatila sinkopa (ma na koju su foru to dokazali da mi je znati?), ja ipak ne bi trebao završit u zatvoru, jer nisam kriv, samo ne znam vozit gliser i padam u nesvjest dok mi je miško u raljama druge osobe ?
Prijatelju, meni bi itekako značilo da tip koji mi je prouzročio gubitak od 15.000,00 kuna na vrijednosti dionica završi u ćuzti. Evo, ja platim još toliko samo da završi u ćuzi.
Dapače, povrh ovih 5.000.000.,00kn koje je vlada dala DORH-u za provođenje izvida ja predlažem da se otvori žiro račun za dobrovoljne priloge za pomoć tijelima progona, garantiram da bi se u tjedan dana sakupilo para ko u priči !
Ajmo onda organizirat akciju "Za obitelj Todorić", nešto poput "Za djecu Hrvatske" !
[/quote]
a gdje ja kažem da todorić i ekipa ne trebaju ili da neće odgovarati? samo kažem da je to nama malim dioničarima slaba utjeha jer smo zbog zbivanja na todexu i padu cijena dionica od skoro -70% i tako gadno popušili i nikakva eventualna kazna todoriću to neće promijeniti niti nam vratiti novac u džepove!
Zašto ste protiv poreza na nekretnine.Treba pomoći sirotinju koja nema nijedan stan,a netko ima tri.
Pomažimo potebite dobrovoljno ili će nam država uzimati prisilno.
Jednostavno i lako rješivo.
danas opet očekujem doasadan burzovni dan s malim prometom…
danas opet očekujem doasadan burzovni dan s malim prometom…
Ćeka se politička stabilnost da bi se pojačala kupnja.A kada je bude,a mislim da je neće baš skoro,,neće biti
dovoljno papira za sve.Odabrati svoje favorite,Donijeti odluku kada ulaziti i po kojoj cijeni ili prodavati
radi jeftinijeg dokupa.Treba donijeti odluku i ne biti pasivan,pa će i prometi pojačati.
Ja problema nemam,moja pozicija nikada nije neutralna,a to je keš.Uvijek nastojim biti 100% u dionicama.A kada bi to bilo nego sada.
Samo strpljivo!
Nije tema, ali ne zamjerite, ovo je najčitaniji topic, a treba potpisati peticiju protiv poreza na nekretnine:
Zašto ste protiv poreza na nekretnine.Treba pomoći sirotinju koja nema nijedan stan,a netko ima tri.
[/quote]
PROTIV poreza na nekretnine jer je to porez kojim će sve hrvatske vlade opljačkati hrvatske građane i jer će tim porezom na nekretnine, koji će iz godine u godinu biti sve veći, prisiliti građane da rasprodaju bogatim strancima iz EU (rentijerima) svoju djedovinu, zemljišta, stanove, vikendice i kuće – pa će naši ljudi, u nekada svojim stanovima, sada plaćati podstanarstvo da bi imali gdje živjeti!!!
Nije tema, ali ne zamjerite, ovo je najčitaniji topic, a treba potpisati peticiju protiv poreza na nekretnine:
[/quote]
Lopina je baš duhovit jutros.Porez postoji već odavno samo se nije tako zvao,i uopće nije mali u odnosu na ostale EU države.Po novom zakonu plaćat će svi porez,i onaj sa tri i onaj sa jednom nekretninom,za “sirotinju” već sad postoje POS stanovi,a prihod od poreza ide lokalnoj upravi koja će znati već raspodijeliti između grijanih sjedala,nakita za ljubavnice ili novih poslova za retardirane nećake.
koja je ovo smijurija od burze, ukupan promet za sad je smiješnih 1,8 mil.kuna… ovako bi moglo biti cijelo ljeto
a ekonomske vijesti u HR gospodarstvu su sve bolje
http://www.24sata.hr/news/pali-su-dug-i-deficit-hrvatska-je-konacno-dosla-na-pravi-put-524471