Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić ističe da stupanjem na snagu lex Agrokora nije došlo do promjene u vlasništvu.

‘Ono što piše u SKDD-u jedino je istinito. Nisam vidio da je vlasništvo promijenjeno ili preneseno državi. Upravljanje tvrtkom jedna je stvar, a vlasništvo nad kompanijom druga stvar. Todoriću situacija sada ne može biti bolja – dao sam vam problem i vi ga riješite, a kad ga riješite, ja ću vam platiti onoliko koliko košta. Znači, jedan od ishoda može biti da mu se vrati očišćena tvrtka’, rekao je Kolakušić za tportal.

Napredak svuda osim kod nas.
Veliki Hrvati nas gospodarski unistili…

http://www.ictbusiness.info/vijesti/bec-uvodi-prvu-autobusnu-liniju-kojom-ce-voziti-autobusi-bez-vozaca

nije to napredak, napredak je kad budu vozili bez putnika 😛

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Cijenim ovog suca, ali lupeta. Todorić nece dobiti nista. Mozda samo par kvadrata u Remetincu. I moze biti sretan ako mu ne pronađu ovo što je posakrivao na tajne lokacije

Sudac Trgovačkog suda Mislav Kolakušić ističe da stupanjem na snagu lex Agrokora nije došlo do promjene u vlasništvu.

'Ono što piše u SKDD-u jedino je istinito. Nisam vidio da je vlasništvo promijenjeno ili preneseno državi. Upravljanje tvrtkom jedna je stvar, a vlasništvo nad kompanijom druga stvar. Todoriću situacija sada ne može biti bolja – dao sam vam problem i vi ga riješite, a kad ga riješite, ja ću vam platiti onoliko koliko košta. Znači, jedan od ishoda može biti da mu se vrati očišćena tvrtka', rekao je Kolakušić za tportal.

Kolakusic treba ponoviti zakon o stvarnim pravima

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a na drugim burzama je sve super, čisto, a FI su im bezgrešna? pa pogledaj samo u USA kakve su tamo bile muljaže kad su im najveće banke bankrotirale…ili brojne kazne regulatora za firme zbog lažnog izvještavanja i nezakonitog poslovanja koje su težile stotine milijuna USD itd.

Upravo u tom grmu leži zec!
U uređenom svijetu se za takve stvari plate enormne kazne, isplate debele odštete, ostane se bez imovine, zaposlenja i sa gaćama na štapu i završi u zatvoru, a ovdje – pojeo vuk magare!
Ili narodski ‘ko je jamio – jamio!

halfte trinken, halfte Šarcu geben

a na drugim burzama je sve super, čisto, a FI su im bezgrešna? pa pogledaj samo u USA kakve su tamo bile muljaže kad su im najveće banke bankrotirale…ili brojne kazne regulatora za firme zbog lažnog izvještavanja i nezakonitog poslovanja koje su težile stotine milijuna USD itd.

Upravo u tom grmu leži zec, u svijetu se za takve stvari plate enormne kazne, isplate debele odštete, ostane s gaćama na štapu i završi u zatvoru, a ovdje – pojeo vuk magare!

[/quote]

a što tebi kao oštećenom malom USA dioničaru znači što je neka firma platila državi kazni i možda zbog visoke kazne na kraju i propala, a ti si zbog toga popušio 50% ili 100% uloga? ….
i ovdje će lako moguće gazda i ekipa na kraju završiti u remetincu, a što će od toga imati mali dioničari?
hoću reći- nije ni vani na burzi puno bolje nego ovdje koliko god mi dramili kako je ovdje samo lopovluk, a da vani teče med i mlijeko…malo morgen

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

evo PIK Vikovci je odradio formalnost zbog koje je na oko 3 tjedna blokirano trgovanje
http://www.zse.hr/default.aspx?id=77226
idućih dana će tu formanost odraditi i preostale tvrtke i valjda će onda krenuti normalno trgovanje blokiranim dionicama “todexa”…

Tako je.

Muljaže se knjigama su stara stvar ko biblija.
Evo npr. Enron i slično.

i iz Zvjzde su mijenjali revizora prije 2 dana ali ocito da su Belje i Ledo teska kategorija

Ledo skupština je 15.5.

Mišljenja sam da će se nastaviti obustava trgovine i nakon tog datuma.

Ledo skupština je 15.5.

onda će se i dalje nastaviti ovakvo mrtvilo i ovakvi smiješni prometi na ZSE

Ledo skupština je 15.5.

Vjerovatno će todex biti blokiran do novih financijskih izvješća.
A indeksi se drže dobro.Dionice u kojima su fondovi se drže jako dobro.To klizi pomalo.Ali u drugoj i trećoj ligi potop u dionicama sa dobrim izvještajima kao npr DLKV. INGR toni i pored najveće dobiti.
THNK ugovara nove poslove a dionica toni kao kamen i što je najgore nema kupnje.IGH nakon dugo vremena izuzetno visoka dobit iz poslovanja,,dionica pada.
Super za onoga tko kupuje,ali svi koji su u skupom fondovskom smeću kao što su ADRS.ERNT.ADRS,
ADPL nije smeće,RIVP najviše smrdi.Tu nema teške padavice ,ali neće biti ni brutalnih zarada i vlasnici tih dionica neće u građevinare,a naročito ne u todex.A mi koji volim takve bisere u ovakva vremena više p,ali kada raste i višer zarađujemo.
Mislim da je došlo vrijeme za dokup.čak i kešoljupcima.Ali pomalo, jer zse može još dugo vremena
umirati pomalo.

New Report

Close