promet na burzi je tragikomičan, sve zahvaljujući HANFA-inoj odluci o blokadi trgovanja dionicama “todexa” do 15.05…..
https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&cad=rja&uact=8&ved=0ahUKEwi_59OD_eTTAhWFuRoKHQ80A4MQFggmMAA&url=https%3A%2F%2Fwww.hrportfolio.hr%2Fvijesti%2Ffondovi%2Fmirovinci-zaradili-na-obveznicama-agrokora-izgubili-na-dionicama-46888&usg=AFQjCNEPO3ziPWfno_9u0JiXnQcHTas3Qg
kolega, obavezno pročitati, uopće nisu loši, samo morate dugo živjeti kako bi uživali te plodove njihove zarade, ovih najavljenih 27% smanjenja mora produžiti vaš očekivani životni vijek sa 80 na 101,6 godina, a za 100-ti ide torta od vašeg OMF
mene samo zanima osjećaju li uprava ZSE i HANFA bar nekakav sram i odgovornost zbog toga što su zatukli ZSE svojim odlukama u svezi dionica leda, zvijezde, vupika, belja, tiska, jamnice…??
vani se ruše rekordi i dalje …sve cvate ..i baš kad je bila idealna šansa da i mi konačno krenemo jače , kamate u bankama niš…crobi se oporavio , trebalo samo malo opet privuč raju i procvjetalo bi u ovo zse preduzeće cvetaju koprive …hebote država , banana republika, toljage u glavama političara , rođe uhljeb države …todex nas ubija ..al ak gledamo pozitivno , možda je prava šansa ..možda se dočepamo ovih delistanih chipova blizu nominala …živi bili ….
Za oporavak na ZSE potrebna su odlična izvješća kojih nažalost nema i dalje.
Moraš biti maher da iščitaš najbitnije.
Koliki je P/E CROBEX-a?
jao kad vele rast na velikom prometu…..uhhh pogotovo na nekom vrhu…. jb* kosa mi raste….moj naziv iskrcaj mase i bježi…. par dana prometa na plus 20 milja i glavom bez obzira pobjeći – ma da svi prikazuju miljardu dobiti (na zse nebitno)
pitam se je li HANFA svjesna i da li vide što su napravili s ovom blokadom trgovanja dionciama todexa do 15.05.?? još ako blokadu iz ne znam kojeg razloga produže, onda će to prerasti u pravu eutanaziju burze…
ova burza će izdahnuti na grudima predsjednice Uprave
ova burza će izdahnuti na grudima predsjednice Uprave
ma neće… vidi kako je ljepo sinhroniziraju cim nesto padne jače i treba zaronit evo udri odma po necem sto digne da se zazeleni…. ma sve je stvar koliko fondovi zele da nesto stvarno koliko toliko naraste ili padne…. samo dokle tako, kada im je dosta…. politika i stanje u državi nam nedaje nikakvu sigurnost da dođe strani novac i želja za ulaganjem
Baš me zanima što znače ove prognoze za investitore na HR tržištu kapitala.
Što će rasti kod nas?
Koje dionice?
Ili su većinom blokirane, a ove kojima se trguje imaju katastrofalna izvješća.
Ostaje nekoliko dionica.
I to je to, to je gospodarski rast?!
Svašta!