Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ivanoorešković:od svega šta si naveo po mome jedino moguće da HT padne na 160 a sve ostalo puste želje(i ja bi to želio)..

s obzirom kakve su stvari, ulazim ponovo u equity sa nekih 40% portfelja…
mislim da treba sve uzeti što nema veze sa Agrokorom, uzeo AUHR za početak(25% se spustio sa maksimuma), snimam i dalje kupujem iste takve prilike

Zasto druga prica?, vi ljudi stavrno sve iskrivljujete, postali ste kolektivni HDZ….da kupio sam AUHR prosjek 715 kn, al to ne znaci da necu opet po cijenama koje sam gore napisao….

Ovo si pisao prije par dana , a danas potpuno druga priča !?
Ne znam baš da ćeš sa ovog popisa išta uhvatiti po tim cijenama , osim da se ne desi neki stvarno veliki poremećaj vani ili kod nas . Zasada i u dogledno vrijeme mi ne miriše na to. Posebno me čudi da si na popis po ovim cijenama stavio adpl,rivp atln, Jadroagent, atpl.. Kad bi bio zločest , rekao bi da besramno drukaš .
[/quote]

Evo moj revidirani popis dionica u koje namjeravam uci i na kojim razinama:
HT – 145 – 160 kn
Zaba – 38 – 42 kn
Auhr – 500 – 750 kn
Adpl – 100 – 110 kn
Atln – 80 – 100 kn
Dlkv – 10 – 15 kn
Rivp – 20 – 25 kn
Ernt – 900 – 1000 kn
Atpl – 100 – 150 kn
Pbz – 450 – 550 kn
Viro – 200 – 250 kn
Kodt – 900 – 1200 kn
Jdgt – 600 – 800 kn
Koei – 400 – 600 kn

Pa sto dode prije kupujem odmah u tim rasponima….municija spremna

Daj malo i nama podijeli toga sto uzimas

Evo moj revidirani popis dionica u koje namjeravam uci i na kojim razinama:
HT – 145 – 160 kn
Zaba – 38 – 42 kn
Auhr – 500 – 750 kn
Adpl – 100 – 110 kn
Atln – 80 – 100 kn
Dlkv – 10 – 15 kn
Rivp – 20 – 25 kn
Ernt – 900 – 1000 kn
Atpl – 100 – 150 kn
Pbz – 450 – 550 kn
Viro – 200 – 250 kn
Kodt – 900 – 1200 kn
Jdgt – 600 – 800 kn
Koei – 400 – 600 kn

Pa sto dode prije kupujem odmah u tim rasponima….municija spremna

Da ste to pisali prije dvije godine, ok, ovako samo puste želje..

BW I tata bi sine

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Orešković, od ovih dionica imam HT i ADPL.
ako dode na ove razine, darovnim ugovorom idu tebi.
Al rado cu ti i prodati.
HT na 280
ADPL na 300

@noviulagac

Pamtim….nemoj samo prodavati u meduvremenu

Nemas frke!

Oreškoviću, ajd nam probaj ukratko objaviti u kojem roku ti očekuješ ove cijene a ukoliko RIVP padne na 20kn ode crobi na novi ATL, e sad s obzirom na sve pozitivne gospodarske pokazatelje vrlo malo vjerojatno jer za drastičan pad crobija potreban je ne daj Bože grčki scenarij.

Oreškoviću, ajd nam probaj ukratko objaviti u kojem roku ti očekuješ ove cijene a ukoliko RIVP padne na 20kn ode crobi na novi ATL, e sad s obzirom na sve pozitivne gospodarske pokazatelje vrlo malo vjerojatno jer za drastičan pad crobija potreban je ne daj Bože grčki scenarij.

Nemam vremenski rok….ovo su ulazi pod uvjetom da ne bude tipa teroristicki napad(turizam), agrokor(laziranje izvje.)…za sve ostalo sam spreman, doci ce ovo, negdje brze negdje sporije…1-5 godina

Pusti publicitet. Uzmes firmu, uredis poslovanje i dignes place. Dovoljno za odlicnu reklamu. Po meni kandidati osim Jamnice su Ledo i Belje

Prestanite sanjati o “preuzimanju” dionica iz TODEX-a!S takvim dugovima i jamstvima,nikada nitko nece nista preuzeti dok se to ne rijesi na “ovaj ili onaj nacin”!
Daleko najeftinije je to kupovati kroz stecaj jer nakon toga dobivate cisto vlasnistvo na kupljenim!
I ,dakako,negativan publicitet jako utjece na zainteresiranost potencijalnih kupaca i na cijenu!
Dopustam mogucnost i dokapitalizacija(i tu sadasnj dionicari jako gube),ali za to treba postojati dogovor svih zainteresiranih partnera,a to je u ovom slucaju jako tesko i neizvjesno!

Nemam vremenski rok….ovo su ulazi pod uvjetom da ne bude tipa teroristicki napad(turizam), agrokor(laziranje izvje.)…za sve ostalo sam spreman, doci ce ovo, negdje brze negdje sporije…1-5 godina
[/quote]
Kada “trziste dionica ovako pada”,treba se strpjeti,a ,po meni,cijene ulaza treba znatno smanjiti i povecati potencijalni profit margin!

Bisakovi, naporan si. Svima si vec sto puta objasnio sto prizeljkujes

New Report

Close