Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Koje povecanje poreza?

Pa recimo porez sa 13 na 25% za ugostitelje ili ovo što sad ide umjesto komunalije idemo na porez na nekretnine gdje onaj tko ima više od jedne nekretnine biti “rebnut” a tim zakonom zapravo se ulazi u privatno vlasništvo od strane države.
Ima tu i puno stvari koje su sa 5% i 13% kao naprimjer dječje potrepštine premještene u 25% poreza.
Recimo i to da su tek došli na vlast.
I nije stvar sad da tu vi vidite u njima nešto dobro i da ste se prosvjetlili nego ste HDZ birači i to je sve.
Pa ako vama odgovara ovo štičenje Todorića koji i nakon svega ima u vlasništvo u Agrokoru onda i dalje hvalite takovu Vladu.
Vama na čast.

Spominjes samo ono sto tebi odgovara. Na porez mislim. A Agrokor se nije trebao dozvoliti prije. Krive sve vlade prije i dobavljaci sami. Ova najmanje. Oni samo pokusavaju spasit stvar. A Todorić vise nece bit vlasnik. To je valjda jasno. Nitko njega ne stiti

I da…nisam HDZ birac. Bar nisam bio do sad

Da nitko ne štiti Todorića bio bi on u zatvoru odavno samom sumnjom na lažiranja u FI koja su svima je već jasno upravo lažirana i frizirana..ali naravno to govorim na zapadu a kod nas ne.
Kad je Petrov rekao da netko mora odgovarati plenković se digao i iz petnih žila trubio da je to nedopustivo jer da treba viditi i istražiti ali da su lažirana FI to znaju svi pa i on.
Eto odmah smjenio i represivni aparat da nebi došlo do “zabuna”.
Sramota gdje živimo.

Petrov voli pričati. Nije na njima da zatvaraju nekoga. Ovo još nije gotovo. Vjerujem da će se Remetinec polako puniti

Tako je..ali treba i onima koji su i taj kriminal dozvolili i štitili a u vlasti su osigurati smještaj u remetincu.
Jer bez političkog zaleđa sve ovo nikad se nebi desilo.
Iz aviona se vidi da Plenković ovim ponašanjem srlja u samoubojstvo koje će se desiti uskoro a građani i mi na burzi ćemo “obrati vrhnje” kao i uvijek do sada.

Spominjes samo ono sto tebi odgovara. Na porez mislim. A Agrokor se nije trebao dozvoliti prije. Krive sve vlade prije i dobavljaci sami. Ova najmanje. Oni samo pokusavaju spasit stvar. A Todorić vise nece bit vlasnik. To je valjda jasno. Nitko njega ne stiti

Nitko ne štiti, a sin drž. odvjetnika radi kod njega.

Malo objektivnosti ne škodi.

znaš li možda što radi?

Radi kao category manager. Slaganje srodnih proizvoda u batcheve. Ne zvuci prezahtjevno, a placa sigurno nije ispod 15 hiljki.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

da serislav. tako je.
nije prezahtjevno, ali za njega je.
sredio bi stari i bolje, al čovjek jednostavno nesposoban.
Nažalost, u Agrokoru je previše takvih.
Ja priželjkujem novog vlasnika.
Po mogućnosti STRANCA

Da nitko ne štiti Todorića bio bi on u zatvoru odavno samom sumnjom na lažiranja u FI koja su svima je već jasno upravo lažirana i frizirana..ali naravno to govorim na zapadu a kod nas ne.
Kad je Petrov rekao da netko mora odgovarati plenković se digao i iz petnih žila trubio da je to nedopustivo jer da treba viditi i istražiti ali da su lažirana FI to znaju svi pa i on.
Eto odmah smjenio i represivni aparat da nebi došlo do "zabuna".
Sramota gdje živimo.

Je li to po onoj partijskoj , čim partija posumnja , kriv si . Tako je drug Orepić mislio , samo je zaboravio da nitko ne može biti zatvoren dok mu se ne dokaže krivnja . Ajde neka probaju ovo radit u zapadnim državama , razapeli bi ih

New Report

Close