Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Hehehe, redovni promet u 10:58 = 1.130.374,66

gdje su sad oni koji su svaki dan navijali da prestane trgovanje todex dionicama pa će kao teći med i mlijeko na ZSE??
pa samo belje je nedavno znalo imati po 2,5 milijuna kuna dnevnog prometa, a prometi na ZSE su dostizali i 30 milijuna kuna!
a sada? totalno mrtvilo, nitko više ne želi kupovati niti prodavati, ako dođemo do 2 milijuna kuna bit će čudo!!!!

"bravo" za HANFU, "bravo" za upravu ZSE!!!!

p.s. podržavam bojkot svake trgovine na ZSE!
recimo SVI dosta tom bezobrazluku odgovornih! mičem sve naloge sa kupnje i prodaje dok se todex ne odblokira!!

Todexe nemam, a i ostale mi sada djeluju višak, bojkot će se dogoditi sam po sebi, uglavnom podrška,
15 dana odmora će nam dobro doći, ako ništa, oči će nam biti zahvalne, povlačim sve naloge, dosta je bilo, idem sakupljati puževe, življi su i oni od ove burze,

danas ću još sačekati samo dalekovod, ako dobro, malo dokupiti, ako loše neka stoje
[/quote]

Koliko je bilo i prošle godine ovakvih ” povlačenja ” sa burze , ultimativnih ” povlačenja” naloga , ” bojkota” , tako da preporučam samo strpljenje , bez demagogije , i previše je imamo u poltici i javnom prostoru , pa ne moramo i ovdje to slušat .

S obzirom da će Marić past, a Jandroković očito neće niti sjest, mogla bi burza to malo i honorirati. Vidjet ćemo vrlo brzo. Ovakva talačka situacija ne može predugo trajati.

S obzirom da će Marić past, a Jandroković očito neće niti sjest, mogla bi burza to malo i honorirati. Vidjet ćemo vrlo brzo. Ovakva talačka situacija ne može predugo trajati.

Vrlo brzo sve ćemo znati…
Ali gotovo sam siguran da vlada neće pasti, da će biti velikih preslagivanja hoće…

Tako da sam mišljenja, da je možda danas bilo dobro vrijeme za kupnju, sutra u jutro možda ne..

Nikoga ne nagovaram na kupnju ili prodaju dionica u ovo osjetljivo vrijeme..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

s obzirom kakve su stvari, ulazim ponovo u equity sa nekih 40% portfelja…
mislim da treba sve uzeti što nema veze sa Agrokorom, uzeo AUHR za početak(25% se spustio sa maksimuma), snimam i dalje kupujem iste takve prilike

s obzirom kakve su stvari, ulazim ponovo u equity sa nekih 40% portfelja…
mislim da treba sve uzeti što nema veze sa Agrokorom, uzeo AUHR za početak(25% se spustio sa maksimuma), snimam i dalje kupujem iste takve prilike

samo ti kupuj “ono što nema veze s agrokorom”…vidi se po trgovini i mizernim prometima na ZSE kako ostale dionice reagiraju na ovo s agrokorom. ne riješi li se situacija s agrokorom pozitivno, slijedi nam opet višegodišnja agonija i stagnacija na ZSE….

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Agrokor je mrtav. samo 40% dobavljaca mu isporucuje robu.

@kanabis
40% dobavljača u kom smislu? nominalno po imenima firmi ili po vrijednosti isporučivane robe? jer po onome što sam ja čitao, svi veći dobavljači tipa kraš, podravka itd. i dalje rade s njima kao i velik dio srednje velikih dobavljača…manji dobavljači su u gabuli i oni ne da ne žele, nego zbog kašnjenja s plaćanjem starih dugova, nisu u mogućnosti i dalje redovno isporučivati im robu, ali to za funkcioniranje sustava nije toliko bitno. uostalom, uđeš li u konzum trgovine, sve su solidno popunjene i teško da se može primijeititi neka bitna razlika prema ranije

ulagači masovno bojkotiraju ZSE, promet je smiješnih 0,05 mil.kuna!

Ignore: KressoM, delux

Ne pamtim ovako jadno otvaranje …

uz ovakvo trgovanje kupci i prodavači mogu se detaljno predstaviti s opisom razloga zašto su kupili ili prodali, imamo vremena na pretek, pa ako su članovi foruma, možemo krenuti s k/p s opisom i objašnjenjem

ja sam od jučer povukao sve naloge za K ili P i nove ne stavljam najmanje do 15.05. pa da vidimo hoće li uprava ZSE i HANFA konačno početi štititi ulagače (što im je i posao!!) ili će i dalje glumiti bogove na olimpu koji šutiraju male ulagače kako im se prohtije???!

New Report

Close