Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Dosad samo 3 milijuna kuna prometa. Može li biti veća koma? Ima brokeraj da svisne. I tako još dva tjedna.

Odluka o obustavi trgovanja dionica Todexa 15.05.2017.je ispravna.
Nadajmo se da ćemo imati više informacija

kako to može biti ispravno?! i kakve informacije možeš dobiti u ta 2 tjedna kad se revidirana FI očekuju tek krajem srpnja!?? ama baš ništa novoga nećeš saznati do 15.05., ovo je totalno nebulozna odluka HANFE jer će se u ta 2 tjedna samo dati odobrenje na skupštinama da se promijeni revizor i prekontrolira FI za 2016. što će biti gotovo tek za cca 2 mjeseca
[/quote]
Upravo tako.
Jedino ako oni nešto znaju što mi neznamo da će se dogoditi za 12 dana?!
Nego kolega lopina ste pročitali post na index u?
http://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=967163
Zadnji odlomak. Ledo. Jmnc.

kako to može biti ispravno?! i kakve informacije možeš dobiti u ta 2 tjedna kad se revidirana FI očekuju tek krajem srpnja!?? ama baš ništa novoga nećeš saznati do 15.05., ovo je totalno nebulozna odluka HANFE jer će se u ta 2 tjedna samo dati odobrenje na skupštinama da se promijeni revizor i prekontrolira FI za 2016. što će biti gotovo tek za cca 2 mjeseca
[/quote]

tko će nakon završetka obustave trgovanja kreniti u šoping, ako zna da mu ponovno nakon toga svaki trenutak može biti onemogućeno trgovanje, netko jako dobro zna što i za koga radi ovakve svinjarije nakon svih dosadašnjih majmunarija na burzi

Meni je dosta novaca ostalo blokirano ali možda bolje i to nego da tu čitam kojekakve bisere kako ledo i jamnica ne vrijede ni 0.
Nek se stabilizira vlada ako je moguće i nek jo malo ispliva koja vijest o atlantic grupi, ledu i jamnici, nek obveznice narastu da se to malo povrati prema gore.

Dosad samo 3 milijuna kuna prometa. Može li biti veća koma? Ima brokeraj da svisne. I tako još dva tjedna.

Tako je bilo zadnjih 7-8 godina pa smo, eto, svi živi i zdravi.

halfte trinken, halfte Šarcu geben

Ajde šta plačete ko male bebe , neka se vlada posloži sad ili na brzim prijevremenim i neka se nastavi radit zacrtano , reforme itd , plus tur. sezona , da se investitori opet malo ohrabre , pa će se vratiti prometi i rast . Ovaj zastoj i stagnacija je isključivo političke naravi a nikako ekonomske , zato samo malo strpljenja .

http://www.index.hr/vijesti/clanak/bruna-esih-i-zeljko-glasnovic-odbili-plenkovica-ne-zele-u-vladu-sa-srbima/967336.aspx

Mislim da je to gotovo. Raspustanje Sabora i/ili pad Vlade sutra ili preksutra. U tom slucaju, za koji mislim da je sad jedino realan, izbori padaju na drugi krug lokalnih 04.06. i to je super. Tako da je zm1 skroz u pravu.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

Stotine milijuna su pretvorene u keš od strane mirovinaca i sada umjesto da s time kupuju zdrave firme oni očito čekaju da se Todex vrati pa da taj novac opet vrate tamo.
Naravo, bilo bi jako zanimljivo saznati kome su ih prodavali i od koga će ih sada kupovati 🤔 😁

Ako postoji razlog mogu se podnjeti kaznene prijave, kao šta su neki saborski zastupnici podigli protiv čelnika Hanfe i HNB-a, dakle slažem se s kolegom, plakati netreba.

[/quote]
Najprije blokada 1 dan,pa sada dotnih desetak rasdnih dana do 15.5.A onda se može i produžiti do
izvještaja.
Ponavljam:Blokada trgovanjak je trebala biti već od početka kampanje rušenja cijena dionica,a naročito od početka priće o krivim izvješćima.Hanfa je morala postaviti upit svim društvima koja kotiraju na burzi,a uprave su se morale o tomr očitovati.Uprave su se morale oćitovati,da to nije točno i zaustaviti lavinu i bez upita Hanfe.Naravno ako su izvješća istinita i da su korekcije mogu biti minimalne.I /šutnja/propust je grijeh.
Da li su uprave pojedinih društava krive za pad vrijednosti cijena dionica.Svakako,jer nisu poduzele ništa da demantiraju te lažne navode.A ako su sudjelovali u lažiranju izvještaja u ovoj situaciji im se smiješi Remetinac.Krivi su u svakom pogledu jer bi trebali štiti imovinu svojihvlasnika,a to smo i mali
dionićari u društvima izlistanim na burzi.

@lopina
pa to i kažem da je blokada SADA besmislena jer su todex dionice i tako popadale u kratko vrijeme preko -60%! da su odmah blokirali kad su padale po -20% na dan,onda OK, ali sada kada su udarile u dno (pogotovo belje koje je na povijesno niskom dnu) da se blokira trgovanje na 14 dana je besmisleno i totalno promašeno

Ignore: KressoM, delux

@lopina

pa to i kažem da je blokada SADA besmislena jer su todex dionice i tako popadale u kratko vrijeme preko -60%! da su odmah blokirali kad su padale po -20% na dan,onda OK, ali sada kada su udarile u dno (pogotovo belje koje je na povijesno niskom dnu) da se blokira trgovanje na 14 dana je besmisleno i totalno promašeno

Nemojte tako.To je lokalno dno,trenutno.Svaka dionica može niže,Dno je 1 lipa.I upravo pošto je ambis otvoren blokada je bila potrebna,naravno do trenutka dok ne dobijemo izvješća.Bolje ikadf nego nikad.Mislim da u roku od petnaestak dana novi revizori mogu dati osnovni stav o stanju i bilanci pojedinih društava,utoliko prije što će već
u vremenu od tih petnaestak dana savejtnik za restruktuiranje znati to stanje,naravno ne u lipu,ali
bitno će se znati.Dakle,možda i deblokada za petnaestak dana.A onaj tko nije kupio neka čeka.
Ja sam unutra i nepostredno prije blokade posljednju kunu skucao na ZVZD i BELJE Vupik ne nije
zakucalo na bidu.

@lopina

Dno? ti nakon sveka šta se događa tvrdiš da su dotakle dno? ja mislim da mi nismo ni blizu dna glede todexa….

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

New Report

Close