Nitko ne komentira Crobex up 1%?!
ht i adpl…a i 14% ptkm na samo 9K prometa
Danas se vidi da je trebalo davno blokirati trgovanje toksičnim dionicama.
Čisto ugodan dan na burzi bez njih.
ovo danas nam je prikaz sto bi se desilo da je todex odmah blokiran, jos uvijek bi bili oko 2300 bodova.
u utorak ide todex opet u trgovanje i ocekujem nelogican potop svega…
to trubim cijelo vrijeme.
dosada su Turisti bili postedjenji vece koreckije ali ce tkodjer u korekciju ako Fi za 1H ne pokaze najavljeni outlook o porastu prihoda i dobiti mislim da trziste nece cekati 3Q ovaj ce im kvartal oprostiti ali polugodisnje nece
Povećanje kreditnog rejtinga uz Agrokor i pad Vlade koje je gotovo pa sigurno???
Molim vas uozbiljite se, biti ćemo zaista sretni ako ostane nepromjenjiv (moja procjena) jer kako znamo svi mi a najbolje upravo gospodin Bakić ova situacija će se preliti na nadolazeće razdoblje a ne neki ožujak.
Jedino od svega ne shvaćam da li gospodin želi prodati neke svoje udjele pa tako govori?
Ustvari tako je govorio i po izbijanju krize oko Agrokora da neće biti većeg pada na TK pa su ga neki naravno poslušali i spržili lovu.
to trubim cijelo vrijeme.
[/quote]
blokirali ili ne blokirali sad je kasno. u to u opće nije trebalo ulagati. i ajde sad pogodi dno. pored onoliko zicera to je jedan veliki besmisao. uzmi 20-30% godišnje i ako te sreća trefi može biti preko 100% ali da ćeš od 10 000kn napraviti milione zaboravi.