Znam da nije vrijeme, ali kada na nekim dionicama nestaje kupnje možete slobodno usporediti s onom situacijom kada nestaje prodaje. I jedno i drugo govori nešto, treba samo odgonetnuti što.
I kupnja i prodaja se brzo pojave, zato to ne treba gledati kao na Sveto Pismo.
falco: ” TunaSalad: ” ideš … došao končar do 1100. može li to ispod 1000? ” dosta je toga nakupovano iznad 1100 u ogromnim količinama . sve je moguće, ali objektivno mislim da velikim igračima nije u interesu izgubiti veliki novac na velikim kupljenim količinama . jedino mi sumnja ostaje za IPO HT , tu se možda vrti u povojima bit cijele ove korekcije. vidjet ćemo, u svakom slučaju oprez ” da činjenica je da je bilo velikih prometa iznad 1200 kn … što se tiče ipa ht-a ; čini mi se da je to malo daleko .. još 2.5 mjeseca .. to je dosta vremena …
kolega, nije to uopće puno vremena kada su velika ulaganja u pitanju.
veliki investitori to planiranju mjesecima unaprijed.
pokazujem slučnost, prije je bilo kod prodaje, a sad kod kupnje, ima itekako veze
Napokon netko kaj kuži stvar, već sam misli da su na ovom forumu sami taubeki?
mreich: ” I kupnja i prodaja se brzo pojave, zato to ne treba gledati kao na Sveto Pismo. ” pokazujem slučnost, prije je bilo kod prodaje, a sad kod kupnje, ima itekako veze
hmm ne kužim kaj ima veze ?
nema kupnje jer fondovi ne kupuju … a mali špileri ; neznaju kaj valja kupiti , ako ne vide kaj fondovi kupuju ..
fenomen “dominantnog vođe i sljedbenika ” …
Pa nisu fondovi blesavi da brane cijene, kad mogu u hladu i čekati da im kruške same padnu u krilo.
mreich: ” I kupnja i prodaja se brzo pojave, zato to ne treba gledati kao na Sveto Pismo. ” Napokon netko kaj kuži stvar, već sam misli da su na ovom forumu sami taubeki?
Nisu svi……[smiley2]
Pa nisu fondovi blesavi da brane cijene, kad mogu u hladu i čekati da im kruške same padnu u krilo.
A čuj neki još žive u uvjerenju da će im fondovi spašavati dupe.
nightrider: ” Pa nisu fondovi blesavi da brane cijene, kad mogu u hladu i čekati da im kruške same padnu u krilo. ” A čuj neki još žive u uvjerenju da će im fondovi spašavati dupe.
kolega očito će te se morati na končaru postaviti više….semafor
ententinis: ” nightrider: ” Pa nisu fondovi blesavi da brane cijene, kad mogu u hladu i čekati da im kruške same padnu u krilo. ” A čuj neki još žive u uvjerenju da će im fondovi spašavati dupe. ” kolega očito će te se morati na končaru postaviti više….semafor
Samo polako kolega.
Dugo je ljeto[smiley2]