buda
nisam reko da ce bit promjene ….to neznam ni ja ni ti….. ako da dobili bumo k*rac na batini – ništa novog….. al da se ovi nemogu složit oko ničega to se vec vidi iz aviona….. ovaj most je malo veče zlo nego što izgleda, čisti destruktivci ucviljeni – koji bi svugdje dirigirali a odgovornost ne žele….
Ma danas padaju da bi sutra opet mogli 10-20% u plus.
Ipak je sutra petak, dan rezerviran za veliko zelenilo na ZSE.
Ne znam što su se neki uhvatili vlade, ovaj mjesec još se uopće neće ništa raspravljati o ministru Mariću.
uff, izgleda da je SDP stvarno naumio srušiti lex agrokor, opet će potopiti todex dionice
http://www.glasistre.hr/vijesti/hrvatska/grbin-je-li-tocno-da-je-lex-agrokor-pisalo-odvjetnicko-drustvo-blisko-vtb-banci-549089
ruše lex, a ne nude rješenje.
igraju nekakvu igru u kojoj ce jedini gubitnici biti oni na kraju.
lex je spasio stvar
Na eventualnim novim izborima raja će opet glasati kak je glasala i zadnjih dva puta i opet smo na istim odnosima snaga. A dionice dotat pušing.
S pozicije ulagača pušing kak god okrenemo.
Sta je ovo jel umrla burza ili meni neradi internet
Na eventualnim novim izborima raja će opet glasati kak je glasala i zadnjih dva puta i opet smo na istim odnosima snaga. A dionice dotat pušing.
Prošle godine je bio raspad vlade i ponovni izbori , a dioničko tržište UP ! Tako da to nema veze , nikakve .
A dionice dotat pušing.
odlicno radi TK ,naravno ne za dugorocne
jel ovo neki suludi šorter?
UHIĆEN TRGOVAC DIONICAMA Izveo je teroristički napad na autobus s nogometašima jer je htio srušiti vrijednost Borussije!