ideš … došao končar do 1100. može li to ispod 1000?
Sarah-Kay:
“Vrlo brzo će tržište promjeniti smjer. Možda već sutra.
“———————————————————————————————————————-
oni koji misle drugačije uvijek misle drugačije i zato se ne trebaju čuditi kad novce gube.
Oprostiti možemo, zaboraviti ne možemo. Evo tvojih “uspješnica” gasti !!!
SLMK, HOMS, PUNT, PIVK, BLKL, KMBJ, PUNT, JLEN, HRDH, LCDS,VIS, JTMN, FNVC ………………………..
Kad će oni promijeniti smjer i kako će Vam to pomoći ????
Bojim se nikako !!!
Nestala potpora na TMPO-R-A sa ponudom od 20 kn ovo je zbilja korekcija [smiley1]
dobro je, vratio se support na 20
[smiley2]
Gadni igrači imaju danas svoj bal vampira.
Gadni izgledom ili nacinom igre?
Crveni se fondovi:
ideš … došao končar do 1100. može li to ispod 1000?
dosta je toga nakupovano iznad 1100 u ogromnim količinama .
sve je moguće, ali objektivno mislim da velikim igračima nije u interesu izgubiti veliki novac na velikim kupljenim količinama .
jedino mi sumnja ostaje za IPO HT , tu se možda vrti u povojima bit cijele ove korekcije.
vidjet ćemo, u svakom slučaju oprez
nije ni ht sveti gral trebat ce tu pripaziti, usporavaju, stišće ih konkurencija kako lokalno tako i na globalnoj razini
TunaSalad: ” ideš … došao končar do 1100. može li to ispod 1000? ” dosta je toga nakupovano iznad 1100 u ogromnim količinama . sve je moguće, ali objektivno mislim da velikim igračima nije u interesu izgubiti veliki novac na velikim kupljenim količinama . jedino mi sumnja ostaje za IPO HT , tu se možda vrti u povojima bit cijele ove korekcije. vidjet ćemo, u svakom slučaju oprez
da činjenica je da je bilo velikih prometa iznad 1200 kn …
što se tiče ipa ht-a ; čini mi se da je to malo daleko .. još 2.5 mjeseca .. to je dosta vremena …