Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Komentari trgovanja na hrvatskom tržištu kapitala

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

a što tek čeka jadroplov [smiley7][smiley8][smiley9][smiley16][smiley15][smiley14][smiley12][smiley12]

Sto ceka jadroplov?

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Lijepo se dalo danas zaraditi na Petrokemiji. Sad lagano treba pricekati desetak dana pa u povoljnu kupnju.

I na ovim razinama od 150-160 je isto povoljna prilika za kupnju, mislim da je prosao onaj vlak od 140 za koliko ju se moglo dobit prosli tjedan al zivi bili pa vidjeli..

beholder: ” a što tek čeka jadroplov [smiley7][smiley8][smiley9][smiley16][smiley15][smiley14][smiley12][smiley12] ” Sto ceka jadroplov?

ništa dobro

nemoguce 🙂
Jel to neka nova promjena ili?[smiley2]

"Naucio sam…da dobre prilike nikada nisu izgubljene: netko ce se uvijek posluziti onima koje ti propustis."

Sto to bi sa Podravskom bankom, i povlastena i redovna potonule 30%.[smiley8]

Hop hop![smiley2], jedan thread i skoci terafirmica nakon dugotrajne letargije… jos malo pa cu si umislit da sam znanac

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

imam blagi osjećaj da će danas opet zadnjih 15 min na burzi biti nekih veeelikih trgovanja……[smiley2]

[b]kupuj od pesimista i prodaj optimistu, al budi realist[/b][color=black][/color]

Da li netko prati ERNT – preko 6.000.000 kn prometa cijena 2.220 kn. Moze komentar?

Hop hop![smiley2], jedan thread i skoci terafirmica nakon dugotrajne letargije… jos malo pa cu si umislit da sam znanac

Eh, moc propagande.. kolega nadam se da vas nece obuzeti. [smiley2]

zna li netko što se ovo zbiva s JDPL? Zašto ovako nagli skok, povratak iz mrtvih?! Nešto novo?

Da li netko prati ERNT – preko 6.000.000 kn prometa cijena 2.220 kn. Moze komentar?

dogadja se ono sto se odavno trebalo desiti, fundamentalno snazna dionica vraca se u spektar ulagaca… bas i nije neki komentar, ali hej, nije ni neko cudo vidjeti ernt na 2200[smiley6]

Nisam druzeljubiv tip pa nema potrebe stavljati me medju prijatelje

a prati li još netko kako TUHO raste? danas 1360. i zna li netko neki razlog?

New Report

Close