‘Kome to smeta Fina?’

Naslovnica Forum Komentari članaka ‘Kome to smeta Fina?’

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

Odgovor FINA-a: FINA smeta Hrvatskim poreznim obveznicima! Treba vas zatvoriti jer nam zagorcavate zivot!! Dosta je bilo!

Odgovor bolesnicima iz FINE:
“Financijska agencija sudjeluje u stvaranju korisnih baza podataka, koje su izuzetno bitne za funkcioniranje jedne uređene države, a koje koriste građani, poduzetnici, institucije i cijela društvena zajednica. Zar je i to nepotrebno”
Kreiranje VAŠE baze podataka plaćaju poduzetnici, a vi naplaćujete troškove javne objave! Ako poduzetnicima treba koji podatak, MASNO ga želite naplatiti.Sram da vas bude.

fina je odavno izgubila svoju funkciju, no teško mogu zamisliti da imaju razloga za brigu dok je hdz-sdp na vlasti – ima bar još 100.000 neradnika u državnom sektoru koji nikome ne trebaju, no boljševičke vlade će ih štititi do zadnje kapi krvi privatnog sektora koji radi da bi zaradio.

to je “drugi ešalon” reketara koji čine podršku ovakvim vlastima, zajedno s lažnim umirovljenicima.

Ma nije FINA losa kao ideja i kao centralno mjesto za pohranu podataka. Morate znati da su AMERI pohvalili rad te firme a svi sa žaljenjem izjavili e da je nama takva firma koja ima sve na jednom mjestu. E sad drugi par rukava je manipulacije s takvom kvalitetnom firmom i zaposljavanje svih podobnih i nesposobnih.

Rad FINA-e je koristan ali mi ne odgovaraju argumenti da sami zarađuju za plaće. Oni zarađuju za plaće jer je zakonom određeno da oni naplaćuju specifične usluge. Tako bi mogli reći oni iz Zagrebparkinga, Rijekaparkinga ili Splitparkinga da oni sami zarađuju za svoje plaće. Pa naravno da zarađuju kad su predodređeni da žive od usluge koja je nametnuta ljudima i bez koje se ne mogu obaviti drugi poslovi.

Predlazem jedan win-win model unutar Fine.
Dobro za drzavu, za HUP, sindikate i razne druge korisnike.
Unutar FINE TREBA STVORITI REJTING AGENCIJU KOJA CE PODATKE
REDOVITO AZURIRATI UZ KONTROLU MINISTARSTVA FINANCIJA.
MOGUCNOST DA SE TVRTKAMA SA NAJVISIM REJTINGOM OMOGUCI RECIMO PREBIJANJE DUGOVA DRZAVE I PODUZECA, A TIME OJACA CASH FLOW BEZ UZIMANJA KREDITA.

Da li znades rodjace da je standard pokvario ljude...jedu govna i sanjare..

New Report

Close