Kome će država zapravo oprostiti dug?

Naslovnica Forum Komentari članaka Kome će država zapravo oprostiti dug?

Forum namijenjen komentiranju objavljenih članaka.

isto kao što će sindikalisti uložiti više truda u prosvjede i prijetnje nego u posao koji obavljaju, tako i vlada ne žali truda da štiti svoju lijenost i neodgovornost.

od gromoglasnih najava uvođenja reda na početku mandata, pa do pokušaja da se potpuni nered proglasi normalnim i legalnim.

tamo gdje je stečaj jedino rješenje traže se baltazarski izumi. ali linić nije prof. baltazar, on je prije gustav iz onog drugog crtića.

stečaji bi značili otpisivanje većine duga vjerovnika, sankcije, osobne i poslovne za one koji odu u stečaj, znači uvođenje odgovornosti za obje strane, ali i nametanje nove odgovornosti za budućnost, tako da nitko u državnoj upravi neće više upumpavati novce u ono za što se vidi da je rupa bez dna, niti će dopuštati gomilanje dugova bez da išta poduzme.

no tu odgovornost hdz-sdp komunisti neće prihvatiti, oni svim silama nastoje održati sustav u kojem nitko osim privatnih poduzetnika ne odgovara ni za što.

i spremni su takav sustav umjetno održavati kreditima sve dok ima ijedan kredit na svijetu koji mogu podići.

NEMA OPRAŠTANJA DUGOVA NIKOME, TKO NE MOŽE PLATITI, ODUZIMANJE IMOVINE PRODAJA,,JEDNOM SE MORA UVESTI RED U PLAĆANJE[/u][/u]

Nova pravednost ?
Nema pravde za lakome .
Htjeli su naplatiti više poreza i veliku kamatu .
Na kraju će pobjediti pravda .
Naplatit će manje poreza a kamate će morati oprostiti .
Uvijek na kraju pobjedi pravda .

I još nešto , najbolje cijene novac oni koji su ga radom zaradili , zato ga oni i čuvaju i nedaju ga onima koji ga neznaju trošiti .

.

uvijek ista priča, naivni plaćaju sve na vrijeme, a lupeže baš briga. Na kraju još dobiju oprost kamata i skoro da njima država plaća da plate dug. Nwvjerojatno, muka mi je od ove vlasti!!!!

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

New Report

Close