quark: ”
Šteta je previše filozofirati kad imamo dobar vjetar. Renesansa našeg
tržišta neće trajati vječno i zato iskoristimo pruženu nam šansu.
”
slazem se.. ja ne ocekujem 100% godisnje.. ali ove godine
ocekujem barem 100%.. sljedece ce i 50-60% biti dovoljno..
Nisi pisao tako prije !?
Nisam primijetio da ti je več Conan odgovorio ali opet govoriš da si to pričao za ovu godinu
a tamo je to ispalo malo drugačije [smiley2].
Ove godine ću biti zadovoljan sa 70%.
Potpisujem,mada kad sam poćeo ove godine i kako su neke dionice rasle , oćekivao sam preko 100%, nažalost poćeo sam skakat iz dionice u dionicu i sad sam blokiran na nekih 25%. Najviše me zeznula Podravka i ulet u Belišće po 880. Svaka škola se plaća …..70% ove kodine i skaćem do plafona[smiley1]
Nisam primijetio da ti je več Conan odgovorio ali opet govoriš da si to pričao za ovu godinu
a tamo je to ispalo malo drugačije [smiley2].
evo posipam se pepelom.. mislio sam na ovu godinu al sam se krivo izrazio..
Ja ganjam 100%, ali znam da neće uspjet pa ću biti zadovoljan sa 50-60%. A dogodine mislim uvalit još novaca unutra, i to značajno, tako da ću bit zadovoljan i sa 30%. I to je to. Nit mi više treba, niti želim. Samo bi me pokvarilo previše novaca.
Ja ganjam 100%, ali znam da neće uspjet pa ću biti zadovoljan sa 50-60%. A dogodine mislim uvalit još novaca unutra, i to značajno, tako da ću bit zadovoljan i sa 30%. I to je to. Nit mi više treba, niti želim. Samo bi me pokvarilo previše novaca.
Ma daj, koga je još iskvarilo previše novaca[smiley2]
moja očekivanja kao neiskusnog početnika za ovu godinu su bila oko 40%. nakon najava analitičara o usporavanju tržišta početkom godine. to je do sad premašeno, a kako će završiti ne znam. sa 80% bio bih vrlo zadovoljan.
naravno da bih volio 100, 200, 300 … % kako si super24 planira, ali budimo koliko toliko realni sa svojim znanjem, iskustvom, dostupnošću informacijama (insiderskim) … uz to da ipak sreća igra veliku ulogu.
jebate…pa vi svi dižete preko 100%…sutra kad ovo pročitaju fond vlasnici ima da vas sve pokupe s foruma drito u menađerske vode..a joj pa tko će onda ostati tu na forumu…sam ja[smiley3]
Prošla godina me je lijepo iznenadila, jer sam imala više od 100%, a to nisam očekivala.[smiley11]Za ovu godinu, koju ipak smatram, da če biti bolja od prošle, nemam nikakvih želja, jer mi se čini bolje, da me lijepo iznenadi, a ako če biti samo toliko, koliko i do sad, ja sam zadovoljna![smiley11]
Moram priznati, da do sada novac samo ulažem, i još nijednom nisam digla ni kune, tako da se slažem sa SLK, koji kaže: Nit mi više treba, niti želim. Samo bi me pokvarilo previše novaca. Novac, koji imam u portfelju mi se za sad ne čini “realnim”, tako da me zaista ne može pokvariti[smiley2]
jebate…pa vi svi dižete preko 100%…sutra kad ovo pročitaju fond vlasnici ima da vas sve pokupe s foruma drito u menađerske vode..a joj pa tko će onda ostati tu na forumu…sam ja[smiley3]
Ima fondaša ovdje koliko hoćeš, samo su tihi. Ipak je ovo najjači Hrvatski investicijski forum.