Koliki prinos očekujete 2007.?

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Koliki prinos očekujete 2007.?

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

U RH ću imati oko 120% prinosa, ali to je zato što od nove godine imam oko 100%. Više ne očekujem spektakularne rastove, osim možda par dionica, ali ukupno još oko 20% jer očekujem i neku korekciju u jesen.
U regiji očekujem još oko 70-100% do kraja godine, ali tek nakon konferencije o Kosovu i kad vidimo kako će burze na to reagirati.
U 2008. u RH bit ću sretan sa 30% prinosa, a u regiji sa oko 50% jer ne može svaka godina biti “ona” godina. Prijašnjih godina znao sam imati i preko 500% prinosa, ali ta vremena su daleko iza nas i mislim da su mogući takvi prinosi još samo u Albaniji i Moldaviji a onda ću nakon svega krenuti na Londonsku burzu i zadovoljiti se sa 10-15% godišnje. Eto , to su moji pogledi na burzu u idućih 5 godina.

jer očekujem i neku korekciju u jesen.

Jel to izazvanu 100% rastom HT-a pred izbore ili te kosti bole pa predviđaš kišu?

I love the Smell of Profits in the Morning

cayman006:

jer očekujem i neku korekciju u jesen. ”

Jel to izazvanu 100% rastom HT-a pred izbore ili te kosti bole pa predviđaš kišu?

bas sam ja razmisljao kako nitko ne racuna na IPO-e ni najmanje.. ja mislim da u nasim prilikama svaki IPO barem 30% sigurnog prinosa..
najskromniji scenario koji mogu zamisliti..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Dac caymane mig da uzmem i ja kintu ja bi ponovo na izlet u usa………..joj ja sam budala od malena,nikad nisam volio lopatu a laka mi para slatka.Pozdrav sa stoje

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Da, očekujem korekciju zbog HT-a, a je li 30% prinosa sigurno – e to ne znam niti očekujem a niti još znam hoću li uzimati HT ili neću. Moguće da mi ta lova više vrijedi na regionalnim burzama…Vidjet ću još…ima vremena, a u svakom slučaju neću ništa prodati da bi kupio HT jer znam da će biti dobrih kredita kao za INU i mislim to uzeti ako treba.

Nema puno svrhe pričati o % prinosa ako se ne uzme u obzir i veličina portfelja. Puno je lakše napraviti 200% s portfeljom od 100.000 kn nego 100% s 1.000.000 kn ili više. Dapače, ja bih radije prinos od 50% na ovom drugom portfelju nego 200% na onom prvom [smiley1]

Ignore: KressoM, delux

tu se slazem.. vjerujem da prvo moramo znati koliko kosta pa da vidimo hocemo li kupiti.. isto se slazem da nema smisla prodavati ista, pogotovo kad bude pucalo lagano crvenilo nekako u to vrijeme..

dal vrijedi vise na regionalniom trzistima pojma nemam[smiley2]..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nema puno svrhe pričati o % prinosa ako se ne uzme u obzir i veličina portfelja. Puno je lakše napraviti 200% s portfeljom od 100.000 kn nego 100% s 1.000.000 kn ili više. Dapače, ja bih radije prinos od 50% na ovom drugom portfelju nego 200% na onom prvom [smiley1]

to je isto faktor..

Moram priznati da sam početkom godine očekivao preko 100% ali sad se nadam oko 80%.

you think your special you do, i can see it in your eyes

ponukan totalnim omalovazavanjem od strane ‘iskusnijih’ na moju tvrdnju da 100% prinosa ove godine nije neka filozofija koristim svoje novostecene privilegije da otvorim ovu temu:

Zašto lažeš?

Rekao si ovo, citiram:

mislim da smo mi svi ovdje zbog puno vise od 100% godisnje.. barem ja jesam.. da mi je 100% dosta kupio bi ddjh, ptkm, i jos koju i ne bih se uopce zamarao ovim forumom.. i imao bi vise od 100% godisnje.. osim u slucaju elementarne nepogode ili neceg slicnog..[smiley1]

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

Ništa ne očekujem, al da sam super zaradio ove godine – jesam.

Ja sam brži od brzog, hitriji od hitrog !

ma ne lazem.. mislio sam na ovu godinu.. tko jos misli vise od godinu dana unaprijed..[smiley1]

a i 150% je puno vise od 100%, a to je onako nesto izmedju onog sto si zelim i sto mislim da cu sigurno imati.. i upravo zbog tih dodatnih eventualnih 50% visim ovdje svaki bozji dan..

New Report

Close