evo prešao 20% i kad bi ostalo ovako do kraja godine ušao bih s 2019. u gornju trećinu svoji rezultata, apsolutno u kunama najbolje do sada ikad.
Prinos u ovoj godini 24,6%, malo se vrati pa lagano gura na novi ath, treći najbolji u ovih jedanaest godina na burzi, portfelj skoro na fer vrijednosti.
Prinos u ovoj godini 27,8% sto je za mene najbolji rezultat ikad.
Cijela godina prosla relativno mirno uz dokup ADRS2 i LRHC, TUHO kao novi dio portfelja – sto se pokazala odlicna odluka.
Plan za dogodine se nece nista posebno mijenjat – ostati u hrvatskoj samo s turistima i KODT. Turiste i dalje po mogucnosti povecati i mozda docekat PLAG na malo nizim razinama.
LP
Bliži se kraj godine. Još nekoliko trgovinskih dana i gotovo je.
Ovakva godina teško da će se ponoviti.
Optima, Kraš, kapitalizacija Liburnije.
Otvaram temu 🙂
U pravu si, tesko da ce se uskoro ponoviti, iako prilika uvijek ima.
Gledam svoj prinos ove godine i mislim da nema sanse da mi se ista slicno dogodi u skoroj buducnosti na ZSE.
Bliži se kraj godine. Još nekoliko trgovinskih dana i gotovo je.
Ovakva godina teško da će se ponoviti.
Optima, Kraš, kapitalizacija Liburnije.
Otvaram temu 🙂
Uljanik Rizo …
hoćemo li početi objavljivati prinose ili da pričekamo 01.01.20.? u mom štabu već sad vlada euforija.
Svaka čast Skendzo.
Respect. 👍
hoćemo li početi objavljivati prinose ili da pričekamo 01.01.20.? u mom štabu već sad vlada euforija.
Pa 1.1.20 je ipak po propisu da bi bilo po PS-u ako se sjetimo iskustva s pevecom par dana prije kraja godine i ondasnjeg potopa ne bi se vise s nicim iznenadio i zadnji dan u godini, a i vecini zbog volativnosti optime postotak sigurno dosta fluktuira. Vjerovatno ce ova godina na ovom postu bit poprilicno popunjena plusevima bilo bi lijepo da i navedu koliku su bili minusi prosle godine s obzirom da se samo s plusevima volimo pohvalit 🙂
Cca 18%.
De facto bez trgovanja a s obzirom na glomaznost portfelja ovo je top, bar za mene. Cca 5% prinosa mi pokriva kompletne životne troškove, sve povrh toga je ekstra.
Godina za 5plus.
350%
Je, i meni optima + 387 % :)) a ovo drugo cu izbacit iz izracuna da ne pokvarim ahahhahahaha ,,, a do kraja godina mozda bude i 400%