Kolike prinose ostvarujemo

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Kolike prinose ostvarujemo

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

čovjek je prijavio toliko i red mu je vjerovati

jeeee. da sam vjerovao svakome nikad ove godine ne bi dočekao.

who dares, wins

oko 200% ove godine :p

Ovo nije moguće jer nema te dionice koja je narasla toliko u ovoj godini…
[/quote]

kupio dlkv po 13, prodao po 26-27, ingru po 3,1 prodao po 4,9… očito kupio sam ih prošle godine a prodao ove..

kupio vdkt po 71-81…

očito prinos se smanjio drastično zadnjih par dana 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Nema se što kupiti, sve preskupo. Omjeri su na vrhu, čeka se hlađenje ……..
Možda još malo turizam, ali napeto za mene

Da ispričam i svoju priču, pa koga zanima nek čita, koga ne, ne mora.
Polovinom 2015 dobivam kao HRVI dionice Belja, Haludova, Đakovića.Pomalo čitam, učim, pratim, na forumu ima svakakvih komentara. Treba vremena skontat tko kako misli, ali to je već druga priča. Tržišna vrijednost sve skupa cca 6500kn. To stavljam na Agram, Haludovo i Belje prodam, Đuru držim do 35,35kn i u plusu27,13%. Haludovo gubitak 2,48%, Belje 3,48%.
U 2016 dodajem 10000kn, uzimam optimu i zasad plus 27,66%, lenac plus15,77%, i za dugotrajno RIVP minus 2,71%
Sveukupno porfelj s danom kupnje iznosi cca 16500kn.
Na jučerašnji dan 21124 kn.
Nekom je ovo smiješno, vjerovatno većini

Danas uhvatih vremena, pa da malo rezimiram.
Optima, prosjek kupnje je 2,29kn , prinos 39%
Lenac, prosjek kupnje je 6,91 kn , prinos 75%
Rivp prosjek kupnje 35,83 kn , prinos 22%
I Kutjevo kupljeno po 35 kn, minus 2,56%
35.556 kn je sveukupna vrijednost, sve u svemu 36 % povećanje od 01.01.2017, prelijepo u postocima, još da je dodat jednu nulu na krajnju cifru, ali o tom potom.
Jeste sitničarenje, al više ne ide.
Pozdrav.

sa vdkt i sitno može postat krupno. a ako izgubite, opet sitniš..

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

a onda u idućem ciklusu možete spustit prosjek za kutjevo 😉

Još ću malo sačekat pa ću pokratit lenac koji je trenutno 39% portfelja i nešto kasnije optimu koja je na 27%.
Kutjevo ili nešto drugo, čekam razvoj situacije u jadran crikvenici, samo da se izlista na burzi. To mi je nekako zasad najizglednija opcija. Mislim da ne mogu puno izgubit ako pričekam, nadam se samo dobiti pogotovo s ove dvije dionice.
Hvala na savjetu, razmotrit ću.
Pozdrav.

Još ću malo sačekat pa ću pokratit lenac koji je trenutno 39% portfelja i nešto kasnije optimu koja je na 27%.
Kutjevo ili nešto drugo, čekam razvoj situacije u jadran crikvenici, samo da se izlista na burzi. To mi je nekako zasad najizglednija opcija. Mislim da ne mogu puno izgubit ako pričekam, nadam se samo dobiti pogotovo s ove dvije dionice.
Pozdrav.
[/quote]

Ako su ti te dvije dionice 66% portfelja. Koliko ti je iznos cijelog portfelja?, 30.000 kn?

Pozdrav.
[/quote]

Ako su ti te dvije dionice 66% portfelja. Koliko ti je iznos cijelog portfelja?, 30.000 kn?
[/quote]
Piše u prvom postu, 35500

sa vdkt i sitno može postat krupno. a ako izgubite, opet sitniš..

kupiš sad recimo 1000 komada VDKT po 30 kn, to ti je preko 30.000 kuna…a ovo se sve završi stečajem pa izgubiš sve i završiš s 0…ili recimo naprave dokap po 10 kn spase firmu pa tvoj ulog od 30.000 kn izgubi 2/3 i postane 10.000 kn….to je sitan gubitak??

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

Ili kupis recimo belje 100 kom za 23 kn i padne na 7 i zabrane trgovanje i kad se odblokira i kad se pokaze koliko su optereceni dugovima padne cijena na 5 kn i sa 2300 kn padnete na 500 kn. I portfelj vam se smanji skoro 5 puta

Davat nekom savjete gdje da ulozi svoj novac je krajnje neodgovorno.

New Report

Close