+20%
Bez nedavno novouplacenog kapitala koji jos nije utjecao na rezultat od +22% do +25%
Nisam imao niti imam Todex, niti dobavljače, lp
Ja trenutno u ovoj godini + 43,97%
oko 200% ove godine :p
Ovo nije moguće jer nema te dionice koja je narasla toliko u ovoj godini…
@neumoran
vi kolega ostvarujete sasvim solidan prinos obzirom kako razmišljate, čovjek je mogao trgovati sa nekoliko dionica, nekoliko puta u nekoliko mjeseci, kao npr. ATPL, JDPL, ULPL, IGH, VDKT, IPKK, INGR, THNK, DLKV, ZABA,ZVCV, ADPL, OPTE, MGMA + SVI TODEXI, te obzirom da se ne navodi veličina portfelja, moguće je bilo teoretski ostvariti i puno više od navedenih 200 % ,
Kolega mllr, možete teoretizirati koliko želite, ali realnost je nešto sasvim drugo…
čovjek je prijavio toliko i red mu je vjerovati
Pa ok…dozvolite da budem skeptičan na napisano…
e moji majstori,
dakle evo moj osvrt i to vrlo iskren, kao i uvijek.
Dakle, na burzi sam od 2006.g. pa nakon 11 godina borbe i narušenog zdravlja rezultat je sveukupni= 13 % u plusu.
Nekima beznačajan prinos ali istinit i mene veseli jer sam 2009-2010 znao biti i minus-92%.
S obzirom da sam presložio potrfelj i završen proces bolnih PSN..očekujem napokon da i mene sunce ogrije ali evo za 11 godina rada i učenja jedva 13 % pa ispada da je bolje bilo u banci.No, preživio sam najgore i nisam izbrisan.
Na stranu što sam zapostavio sve oko sebe, uključno i familiju.
Ja trenutno u ovoj godini + 43,97%
Smiju li se znati vasi prinosi zadnjih 5 godina?
Zna li netko koja je najmlada firma na zse i imamo li uopce jednu zadnjih 20 godina da nije spinoff?
@andeo1.
Da bih ti dao precizan odgovor, trebao bih ići u izračunavanje, a za to bi mi trebalo poprilično vremena.
Ali mogu s dosta velikom preciznošću potvrditi da mi je prinos od 01.01.2014. godine na ovamo, dakle u 3,5 godina cca 170%.
Lp