Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
Ohoooo, Kolak postao šef Končara….
Bilo je lijepo dok je trajalo. Dalekovod se još uvijek oporavlja od njegovih uspjeha.
Pola meni, pola tebi, pola kolaku
gosp.Status Quo nisam ništa “načuo” za iskazani interes za preuzimanje KODT ali ako pogledamo aktivnosti dioničara (kupovina) iz prvih 10 u protekloj godini mislim da oni ipak nešto znaju. Uvećavanje broja dionica KODT-R-A
pod rednim brojem 6. i 7., KODT-P-A pod rednim brojem 3.,4. i 10.
Pretraživajući malo neke podatke: Grupa Končar sastoji se od 14 poduzeća sa 2,8 milijardi kn prihoda, dobit oko 52 milijuna kuna i 3.391 radnik, a jedno od tih 14 poduzeća KODT ima prihode od 1 milijarde kn, dobit od 50 milijuna kuna sa 683 radnika. Pitam se koliko vrijedi KODT za KOEI ili što je KOEI bez KODT.
Ohoooo, Kolak postao šef Končara….
Bilo je lijepo dok je trajalo. Dalekovod se još uvijek oporavlja od njegovih uspjeha.
Nadzorni odbor Končara EI je na sjednici 20. prosinca prošle godine za predsjednika Uprave Končara od 20. siječnja 2020. izabrao Gordana Kolaka, na mandat od četiri godine. On će na toj dužnosti zamijeniti dugogodišnjeg čelnika Končara Darinka Bagu.
———————————————————————–
Čiji je Kolak igrač? Tko ga je tu instalirao i zašto?
Meni to nalikuje: obavio je posao u Dalekovodu, nagrađen poslom u Koei, ili, 9bavio posaou Dalekovodu, poslan da obavi isti u Koei.
Inače je Koei znao malo potegnut kao ernt u ovo doba zadnji godina a sada još tamo traje li ga traje prekkrcavanje
KONČAR, d.d. – Končar- KET sklopio ugovor u Makedoniji vrijedan 14,3 milijuna EUR-a
https://zse.hr/userdocsimages/novosti/xhfhiGkgJNuOaNfvWFJaMw==.pdf