Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 445,83 | 264.824 | 594 | 446,00 | 450,00 | 1,82% |
Bez obzira na pad industrijske proizvodnje kod nas Končar ima jak potencijal rasta u energetskom dijelu tvrtke, ako znamo da će se u zemljama EU u slijedećem periodu jako ulagati na umrežavanju i distribuciji električne energije te povećavanju proizvodnje. Mislim da su tvrtke koje se bave transportom (proizvodnja tramvaja i sl) za sada uteg za cijelokupno poslovanje Končara.
Kada je industrijska proizvodnja lani u hr rasla solidno, cijena dionice KOEI pala je na 530 kn, sada kada industrijska proizvodnja pada KOEI na 600 i raste..
Još jedan mali dokaz da tržište nama logike!
Dioničar br. 10 PBZ rasprodavao na 530 kn prije jedan mjesec
Dioničar br. 10 PBZ sve kupuje na 580, 600 kn mjesec poslije
Ako tko može prokomentirati ovu misteriju ulagačke strategije.
Čisto iz znatiželje ću uputiti i jedan email navedenom dioničaru.
To je posao Hanfe ( bože sam sam sebi smiješan) ona je ta koja bi trebala priupitati i naći poveznicu između tog fond menadžera i nekog rođaka kojem je jeftino prodao i poslije skupo otkupljivao.
Taman dionica podignuta za 100 kn i sad se čeka tko će na 630 kupovati, možda mirovinci!
Ti znaš da postoje zbirni skrbnički računi?
To je posao Hanfe ( bože sam sam sebi smiješan) ona je ta koja bi trebala priupitati i naći poveznicu između tog fond menadžera i nekog rođaka kojem je jeftino prodao i poslije skupo otkupljivao.
Eto danas bi trebalo iuaći izvješče, nadam mu se najkasnije idući tjedan pa ćemo moći tičnije pretpostavljati zašto je dijonica tako strelovito rasla.
Dana 18.04.2019. godine održat će se sjednica Nadzornog odbora Končar-Elektroindustrije d.d.
Dnevnim redom sjednice predviđeno je usvajanje financijskih izvještaja Končar – Elektroindustrije
d.d. za 2018. godinu i konsolidiranih financijskih izvještaja Grupe Končar za 2018. godinu s
mišljenjima revizora, Izvješća o stanju Društva i Grupe za 2018. godinu te prijedlog rasporeda dobiti
za 2018. godinu.