KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 05:28
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Pogledati i moju poruku id 02.01. , tolke su pare tamo da bi mogle izdignuti cijeli tehnološki sektor u Hrvatskoj.

No, kao što smo vidjeli nA primjeru Pelješkog mosta, gotovo je sa lakim dobivanjem poslova za domaće firme…..

Sjećam se da je samo Hidroelektra rasla par puta na temelju glasuna dakreće gradnja Pelješkog, tamo davno….

Šteta što Končar ne proizvodi borbene avijone 🙂

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/BqSgn0YmbBb7ZHY3iaTD5A==.pdf

Upropastiti će i ovu firmu….užas

Čestitam dioničarima KOEI-a!!!
Na mjesto zamjenika predsjednika Uprave imenovan je g. Gordan Kolak, vrhunski i svestrani stručnjak.
Nakon odlično obavljenog posla u društvu DALEKOVOD PROIZVODNJA d.o.o. dotični nastavlja širiti svoja znanja i vještine i u ovom državnom preduzeću.
Očekujem veliki rast cijene dionice danas i sljedećih nekoliko mjeseci…

Rastimo zajedno...

Prema mom skromnom znanju ovu tvrtku bi trebalo restrukturirati tako da se prvo podjeli na energetiku i transport, onda vidjeti koji su razlozi već dugogodišnjih gubitaka nekolicine manjih poduzeća u sastavu Končara.

Čestitam dioničarima KOEI-a!!!
Na mjesto zamjenika predsjednika Uprave imenovan je g. Gordan Kolak, vrhunski i svestrani stručnjak.
Nakon odlično obavljenog posla u društvu DALEKOVOD PROIZVODNJA d.o.o. dotični nastavlja širiti svoja znanja i vještine i u ovom državnom preduzeću.
Očekujem veliki rast cijene dionice danas i sljedećih nekoliko mjeseci…

Svaka čast,to je prava riječ,treba perspektivan i stručan kadar podržat.I ja sam isto izrazio svoje mišljenje o toj temi ali nije bilo tako sofisticirano sročeno pa su ga izbrisali.I neka su,još sam mlad,naučit ću.

Prema mom skromnom znanju ovu tvrtku bi trebalo restrukturirati tako da se prvo podjeli na energetiku i transport, onda vidjeti koji su razlozi već dugogodišnjih gubitaka nekolicine manjih poduzeća u sastavu Končara.

Problem s Končarom je što je razbijen na hrpu malih d.d.-ova da bi svaki Pero mogao biti predsjednik uprave, pa članovi uprave, NO-i, šefovska mjesta itd.
Kad bi to sve vratio pod jedinstveni Končar mogao bi ukinuti desetke, ako ne i nekoliko stotina šefovskih mjesta i onda kvalitetno platiti ljude koji stvarno rade.
Tad rezultati ne bi izostali, ali avaj, ne ide to tako ovdje.

Najbolji FI je onaj u kojem je skrivena dobit. Npr. Pevec za 2016.

Problem s Končarom je što je razbijen na hrpu malih d.d.-ova da bi svaki Pero mogao biti predsjednik uprave, pa članovi uprave, NO-i, šefovska mjesta itd.
Kad bi to sve vratio pod jedinstveni Končar mogao bi ukinuti desetke, ako ne i nekoliko stotina šefovskih mjesta i onda kvalitetno platiti ljude koji stvarno rade.
Tad rezultati ne bi izostali, ali avaj, ne ide to tako ovdje.
[/quote]

ali Kolak za CEO…noz u leda svim dionicarima

Vama kolega dramur nisu neke stvari skroz jasne 🙂

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Vama kolega dramur nisu neke stvari skroz jasne 🙂
Sve su meni stvari jasne(ali sporo reagiram) i to sam napisao u poruci koju su mi zbrisali, a na( blagu) satiru g.Perice sam se samo nadovezao u istom revijalnom tonu.Smijeh je najbolji lijek,uzimati u neograničenim količinama,bez ikakvih konzultacija..

Ispričavam se dramur, sve 5. Ugodan dan i puno smijeha želim 🙂

...''I try to buy stock in businesses that are so wonderful that an idiot can run them. Because sooner or later, one will.''

Ma nemaš se kaj ispričavati ! Odma sam skužil da si ofrlje pročital poruku.Lijepi pozdrav!

Kada je industrijska proizvodnja lani u hr rasla solidno, cijena dionice KOEI pala je na 530 kn, sada kada industrijska proizvodnja pada KOEI na 600 i raste..
Još jedan mali dokaz da tržište nama logike!

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

New Report

Close