Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
KONČAR, d.d. – Potpisan ugovor o osnivanju zajedničkog poduzeća
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/toPxzCf8Ak2lOKmryOhdGQ==.pdf
Jako dobro, plus najavljena je milijarda kuna investicija u idućih 5 godina. Nije loše, reklo bi se konzervativno i oprezno. Ne luduje se iako mi dioničari volimo kad se brutalno dižu krediti i investira. Dugo je takav pristup dobro izgledao na Agrokoru.
Sjednica Nadzornog odbora
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/AaE1syqmlHCFRezLOdSzRg==.pdf
Ovo zvuči ko Maršalov plan. Ima posla za Končar; elektrifikacija, vozila gradskog prometa te gradski i međugradski vlakovi.
Ako bi se malo potrudila država, malo naš tehnološki sektor, mozda prođemo bolje nego s zrakoplovima.
Upravo zato ovo treba smatrati velikim poklonom da se može kupovati povoljno a budućnost firme svakim danom sve bolja.
Mala je vjerovatnost da to ostane na 500 do nove g.Pitanje je samo razlog rasprodaje??Kad mi to saznamo bit će nam kasno..lijepa pušiona..mali agrokorček !!
Priznajem da sam pogriješio,bit će na 500 za desetak dana..ovo drugo je sve točno!
Ovaj zadnji red je trebala biti nova poruka a ono gore recitacija,ali to je sve nevažno.Glavno je da svakog dana u svakom pogledu sve više nazadujemo.Ali ipak sam danas dobro prošel,na vreme sam se povukel sa kupnje na ADPL,ko zna di bu sutra(kako čovjeku malo treba za sreču !)
Nisam znao da će se nasljednik g. Bage udijeliti po stranačkom ključu.
Zapravo nisam znao da su Dalekovod i Končar kombinati.
Mislio sam da je netko zamjenio nalog za prodaju onim za kupnju, kad ono, Bandić, paf, zahtjev za 60 niskopodnih tramvaja!
Malo je smiješno da dijonica pada ko kamen, i eto tkoje sustavi: Bandić.
Mislio sam da je netko zamjenio nalog za prodaju onim za kupnju, kad ono, Bandić, paf, zahtjev za 60 niskopodnih tramvaja!
Malo je smiješno da dijonica pada ko kamen, i eto tkoje sustavi: Bandić.