Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
Poštovani, kao zaposlenik Koncara 2007 god., pisao sam 25 dionica Koncar vozila. Ugovor je sklapan preko KOEI i isplaćene, a prošle godine dividenda je iznosila cca. 100kn. Ove godine spominje se 61kn. Moj interes je prodaja 25kom. Nisam siguran smijem li pisat cijenu javno na forumu, stoga za sad me interesira ima li zainteresiranih.
Hvala.
Poštovani, kao zaposlenik Koncara 2007 god., pisao sam 25 dionica Koncar vozila. Ugovor je sklapan preko KOEI i isplaćene, a prošle godine dividenda je iznosila cca. 100kn. Ove godine spominje se 61kn. Moj interes je prodaja 25kom. Nisam siguran smijem li pisat cijenu javno na forumu, stoga za sad me interesira ima li zainteresiranih.
Hvala.
Interesantno PVC I KOEI divka 61 kn 🙂
Po mojoj brzinskoj racunici bila bi izvaredna kupnja na 539, nevjerujem da cu je docekati, ali neka stoji na radaru. Imam kodt koji mi se jos uvijek para jeftiniji. I ako se dobro sjecam od 2015 ili 16 cerp prodaje svoj udio, ali nisam siguran.
Ajde, nije tih 539 tako daleko, ovim tempom, tih 539 bi moglo kapnut potkraj godine najkasnije.
Ak ne 539 0nda barem 545 :).
Dakle koliko kužum prodaje CERP a kupuju mirovinci?
Zašto se uzaludno i naivno brani cijena? Ogroman volumen stišće prema dolje, i biti će joši dobro ako dijonica uzme predah na 550. Takođe će biti dobro ako je samo loše izvješće uzrok ovog sunovrata, a ne i neki drugi marifetluci.
Kakvo prebacivanje po 615, odličan promet !!
Zato su je znači srušili sa 660 !?
Sad bi moglo i natrag na te razine, koliko ima Cerp?
Da, CERP, je enigma, prvo radi li il ne radi , a drugo ako radi kolko ima. Ne znam, ne drukam, ali ako ovako blue chip pada, a DRUKEX i HYSTERIX su nula, tada je PROMOĆURIX jako visok na silaznu tendenciju.
Eto, nek ostane zapisato.
Igro sam se sa jaranima da smo mirovinski fondovi, njih pet, od toga dva dragovoljna, pa što bi učinili sa Končarom. Svih pet smo se složili da bi ga pripremili za udaju, tj prodaju.Srušili bi jedno još 100 kuna dijonicu, potom je dokupovali do nazad do 670 kuna pošto su išli državni paketi i tako postali veliki gazde. potom bi raspirili očito neproduktivne utege.
Bilo bi otpora, no kako je sve raspirito , jedno raspirivanje više ili manje.
Potom bi to prodali sa barem 20% marže, i tako stekli ugled kao pametni mešetari naših penzija.
Najbolji kupac bio bi Svemogući Končar, tako su neki zaključili, jerbo bi ime ostalo isto a ne bi podsjećalona partizana više nego jelte na poduzetnika. ovo je mala digresija da i među nama petoro ima različčitih političkih opcija.
Ovako, u rukama tromih fondova, ovo ostaje crna rupa dijoničkog tržišta a ne blue chip. Mislim, ako ćemo zdravo logički razmišljati, dijonice bi trebale rasti i donositi dobit pa makar one bile u vlasništvu mirovinskih fonodova, jer će nam tako i penzije rasti, ne?
Igro sam se sa jaranima da smo mirovinski fondovi, njih pet, od toga dva dragovoljna, pa što bi učinili sa Končarom. Svih pet smo se složili da bi ga pripremili za udaju, tj prodaju.Srušili bi jedno još 100 kuna dijonicu, potom je dokupovali do nazad do 670 kuna pošto su išli državni paketi i tako postali veliki gazde. potom bi raspirili očito neproduktivne utege.
Bilo bi otpora, no kako je sve raspirito , jedno raspirivanje više ili manje.
Potom bi to prodali sa barem 20% marže, i tako stekli ugled kao pametni mešetari naših penzija.
Najbolji kupac bio bi Svemogući Končar, tako su neki zaključili, jerbo bi ime ostalo isto a ne bi podsjećalona partizana više nego jelte na poduzetnika. ovo je mala digresija da i među nama petoro ima različčitih političkih opcija.
Ovako, u rukama tromih fondova, ovo ostaje crna rupa dijoničkog tržišta a ne blue chip. Mislim, ako ćemo zdravo logički razmišljati, dijonice bi trebale rasti i donositi dobit pa makar one bile u vlasništvu mirovinskih fonodova, jer će nam tako i penzije rasti, ne?
😀💪✌🤞🤙🖐👌👍
p.s. Da bi riječ rekao