KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 00:34
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Sve te velike transakcije jučer su dogovorene, i sve što je netko prodao netko drugi je kupio. Ništa bitnog tu nema, i sve je išlo bez pada cijene, tako da ovo na KOEI vjerojatno nema eze s tim prekrcavanjima.

Pala je cijena, barem na mom monitoru.
Crobex je ponovno 1850

Ono jučer je garantirano bila pogreška u zadavanju naloga.
Ispod 720 ovdje nema.

Sviđa mi se ova dionica.
Ima kakav info hot friški da ne vrtima sada 100 stranica unazad

Sviđa mi se ova dionica.
Ima kakav info hot friški da ne vrtima sada 100 stranica unazad

Ima, CERP aktivan na prodaji_dodjeli dionica, još ih samo ima
CERP/REPUBLIKA HRVATSKA 85.379 3,32%

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Moram malo proučiti dionicu tj firmu u povijest.

Oni se iskrcavaju jer je tako depeša vlade?

Cerp ne prodaje već samo valjda dodjeljuje dionice nekome.
A tom nekom je bolje da ih barem malo zadrži nego prodaje po 700.
Uskoro bi mogao dobiti prilično veći postotak za te iste dionice.
Ovo je jedna odlična firma i veliki izvoznik!

Po mojoj brzinskoj racunici bila bi izvaredna kupnja na 539, nevjerujem da cu je docekati, ali neka stoji na radaru. Imam kodt koji mi se jos uvijek para jeftiniji. I ako se dobro sjecam od 2015 ili 16 cerp prodaje svoj udio, ali nisam siguran.

Sve zeleno, samo se ovo danas ruši ??

Ekonomski analitičar Slavko Kulić za Index je komentirao današnju objavu nalaza revizije.

“Nešto šire sam razmišljao, taj problem pokreće stanje u Agrokoru, s obzirom na to da pratim gospodarstvo dugi niz godina, odnosno sve ono što nam je ostalo od tog gospodarstva. Ono što je bilo hrvatsko je ostalo, a to je vrlo malo. Znanost je prešutjela da državna revizija nije ušla u ono što je najvrjednije u hrvatskom gospodarstvu, a to su banke, Pliva, Ina, Končar i Agrokor.

Uskoro se približavamo jako zanimljivim valuacijama…ako dođemo do njih:), naveo sam svoju cijenu ulaska….

Šteta samo što dividenda nije jača, jer rast prihoda/akvizicije ne opravdava ovaj slab dividendni prinos
Blue chip bez premca…

ps. dajte samo zamislite jednog jakog menadžera da ovdje napravi kvalitetno restrukturiranje

New Report

Close