Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,70 | 78.880 | 193 | 408,00 | 412,00 | -1,45% |
Ako se ne varam, kad su mirovinci kupili državni udio, angažirali su konzultante da vide kako povećati efikasnost itd. Prođe otad par bajrama, ali ja ne vidim nigdje ni rezultate analize ni ikakve druge izmjene pa ne znam gdje je zapelo. Ili je Bago doista Elon Musk hrvatski, samo mi budale toga nismo svjesni.
Slažem se. Bio sam svojedobno unutra, ali nisam imao strpljenja čekati. Firma je dobra, trebala bi biti i bolja s obzirom da je država skinula šape, ali eto, za sad se (bolji) rezultati ne naziru. Dakako, i ovakvi su dobri.
Nitko nije komentirao izvješće?
Rast prihoda u kvartalu za 90 mil.kn (+14%).
Promjena vrijednosti zaliha je veća za 40 mil. kn i to je utjecalo na iskazanu dobit.
Inače bi dobit bila čak duplo viša nego prethodne godine.
Zna li tko što ta stavka točno predstavlja i zašto je sad prikazana toliko viša nego prošle godine?
Inače bi rast dobiti bio uistinu impresivan (čak +100%).
Izvješće je zapravo odlično, i čudno kako cijena dionice nije reagirala?
Da je ovo, onda bi ono. Pogledaj projekcije uprave za ovu godinu, ništa radikalno drukčije od prošle godine.
Upravo tako, sve konstantno stabilno a cijena dionice u kratkom roku pala već koliko?
U zadnjih 100 dana pala u grubo 12 % , poslovanje stabilno, mala dividenda ali stabilna, mislim da ju nije lose imat u nekom postotku u portfelju, ak se oporavi trziste vrijedit ce sigurno puno vise , al definitivno nije dionica za trejdere vec ajmo reci za nekog tko ju misli imat par godina u portfelju i tko nece gledat dnevna kretanja.
Naravno da boli kad se nista ne dogadja ili pomalo pada a firme koje puno manje vrijede rastu , al to je burza jbg….
Tko to ruši cijenu?!
Pa firma je svaki dan sve bolja i sve više širi izvoz i prihode!
Ovo mi nešto izgleda kao da je netko pogriješio pri zadavanju naloga pa umjesto kupovnog zadao prodajni nalog na 691.
Koja greška ako je tako!
Cijenu vjerojatno ruši ” onaj” koji je prodao papira jučer u iznosu od 21 milijun kuna.
Sve blue chip papiri.
Znati ćemo za koji dan što se iza brda valja…….. ne bih se iznenadio lošim vijestima.
Jer me ova rasprodaja, a to jest rasprodaja, pad cijene na velikim prometima, podsjeća na evakuaciju.
Pa se čini da pad cijene KOEI nije problem, nego simptom problema
Nije to greška, već prodaja da bi se ušlo u DDJH po 32 kn.. krasno
Može biti evakuacija, ali može biti i stiskanje cijene da se upiše što veći pad.
Proda se 68 do 691, a sad stoji preko 350 kom na 700 pa nitko neće.
Slažem se da je burza u koma stanju, a to baš omogućuje da se radi svašta.