KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 04:33
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ne znamo kakva će biti dividenda jer sad mirovinci vode glavnu riječ, a ne država. Možda bude veća, možda manja, možda ista, a možda je i ne bude.
Sa ovakvom konstatacijom nemreš nikak fulat..saka ti dala !

Vidim da je i ovdje CERP u akciji….
Mislili su dečki da će na 870 ić prodaja….ali teško…..

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Nijedan od članova NOa koje je predložila država, a predložila je 4, nije prošao. Mirovinci su u potpunosti preuzeli Končar.

Nekako imam osjećaj da jednak scenarij slijedi i na Podravci.

Varao te osjećaj.

15 ak kuna je realno za ocekivat. A i u ovim poslovima bi se trebalo nac mjesta za Koncar.
http://www.poslovni.hr/domace-kompanije/krecu-projekti-teski-pola-milijarde-eura-324929..
Malo kad licitiram s vrijednoscu dionice jer je trziste na zse poprilicno plitko i podlozno spekulaciji ali da se ovakva tvrtka vrednuje daleko ispod knjigovodstvene vrijednosti je zaista sramota svih koji na to imaju utjecaja. Prvenstveno mislim na mirovince i drzavu.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Ne znamo kakva će biti dividenda jer sad mirovinci vode glavnu riječ, a ne država. Možda bude veća, možda manja, možda ista, a možda je i ne bude.

Sad će mirovinci napucati cijenu i sve rasprodati . I s kešom podignuti mirovine. Pa tome i služe mirovinski fondovi: za dobrobit umirovljenika, ne dioničara!

Jeli pesimista nakrcan dionicama Optime - Optimista ?

Koliko mi je poznato Koncar je trazio izracun vrijednosti nekih svojih tvrtki iz grupe ( kosn..kosk…idr.)..Ocito ih zele prodat i rijesit nekih neprofitabilnih a i onih koje su nedavno stekli po povoljnim cijenama. Razloge neznam ali efekt bi trebao bit poszitivan u koliko se nadje kupac.
A sto se tice mirovinaca..pa bilo bi i vrijeme da se maknu iz vlasnistva ove tvrtke. Nek se drze autocesta..mostova..zracnih luka..itd..Nebi bilo lose da u vlasniscku strukturu udju Simens..ili tko vec od slicnih tvrtki a da se mirovinski ” zlatni decki” maknu .

Pozdrav

svi smo mi Crobex

Vidim da je i ovdje CERP u akciji….
Mislili su dečki da će na 870 ić prodaja….ali teško…..

Izgleda da su sa 850 zadovoljni i kupci i prodavatelji…Zdrava trgovina danas.

Pozdrav

svi smo mi Crobex

končar je lani oko 1,4m.kuna ,otprilike polovicu prihoda,ostvario u inozemstvu.Za ovu godinu planiraju 1,62
m. kuna inozemnog prihoda dok bi domaći trebao ostati na istoj razini.Do sada je končar svoje proizvode prodao u 100-tinjak zemalja. Lani prihodostvarili u ukupno 88 zemalja
Bago se nada daće se suradnja sa srpskim partnerima proširiti na izgradnju ,revitalizaciju i modernizaciju
hidroelektrana,trafostanica,vlakova,lokomotiva i tramvaja,te podsjeća da je njihova oprema ugrađena u dobar dio elektrana i tvornica u srbiji.Končaru je srbija jedno od najstabilnijih tržišta.

Pa tko ovo toliko ruši??
Firma će ove godine imati bolji rezultat, a cijena dionice već pala koliko??
Stvarno čudna posla.

Stigla divka na tekući. Nadam se i većem rastu.

Tko bi rekao da će doći ovakva prilika za ovako jeftinu kupnju?!
U očekivanju dobrog izvješća s rastom prihoda u odnosu na prošlu godinu…

Kad i tko će ovog uspavanog diva probuditi?
Mislim da je vrijeme za novog CEO koji će udariti ritam o bubnjeve, napraviti restrukuriranje te najprofitabilnije djelatnosti učiniti još bojima, a gubitaše ili prodati ili unaprijediti…

New Report

Close