Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
Rasprodao cijeli koei… nemam vise zivaca za ovo sxxnje…
Ja se jos premisljam, ovo je stvarno sramota sta su napravili od ove dionice
Ja se jos premisljam, ovo je stvarno sramota sta su napravili od ove dionice
[/quote]Nekad je dobro biti neodlučan,i ja se već dugo premišljam ali sad mi se čini da su mirovinci odlučili dati dobru dividendu (25-35 kn)da si malo povrate uloženo.To je samo moje skromno mišljenje i još ću malo saćekati sa iskrcajem.
Vi koji ulazite(na tržište Z.B) ostavite svaku nadu(osim ako ne posjedujete insajderske informacije).Zato bi lijepo zamolio nekoga tko nešto zna da to velikodušno podijeli sa nama malim pušionicarima,jer dok te informacije dođu do nas to je već davno odrađeno.Ovo trgovanje mi sve više liči na šibicarenje(tri škatulice šibicai i jedna kuglica,par drukera i puno ovčica..ja sam slučajno još u igri..pošto vidim da je ASK – sramotno pao(ispod pola BID-a)postavi ću svojih 340kom da malo uljepsam slićicu..
Od 18.01.17 – do 30.01.17 – CERP prodao 4590(od prvih 10), a u isto vrijeme kupovala samo privredna banka, 360kom(od prvih 10)
CERP smanjuje Belje? Pa to onda znači eksploziju cijene uskoro.
CERP- prodao još oko 1200 kom(do 9.02).Od prvih 10 praktički niko ne kupuje(nešto malo Privredna,kupila -prodala) Zna li netko tko kupuje??Ja se još premišljam.
Bravo za Končar i njegove dioničare.
Ne pratim firmu, niti dionicu, ali sam škicnuo izvješće i vidim da im je prihod nešto manji, a bogami i rashodi, ali je zato dobit osjetno veća.
Oce bit jaca dividenda zbog jace dobiti?
Neće. Ali će dobit za 2017. biti još veća od dobiti za 2016.
lp,