Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
Nije još izašlo konsolidirano izvješće u Fini, pa ne mogu. Za 2014. godinu navedeno je da od 19 firmi, njih 17 posluje pozitivno.
Evo s nasim penzijama odmah u minus… Nije mi jasno zasto mirovinci ne brane cijenu po kojoj su kupili od drzave, a to mogu s ultra malom lovom…
Evo s nasim penzijama odmah u minus… Nije mi jasno zasto mirovinci ne brane cijenu po kojoj su kupili od drzave, a to mogu s ultra malom lovom…
a zašto bi? spuste fino cijenu na 500-600 kn i onda polako godinama dokupljuju dok svi mali ne ispale na živce i sve im prodaju 🙂
a zašto bi? spuste fino cijenu na 500-600 kn i onda polako godinama dokupljuju dok svi mali ne ispale na živce i sve im prodaju 🙂
[/quote]
Da ali osim sto sam dionicar imam i buducu penziju u fondu koji znaci kupuje od drzave po vecoj cijeni od trzisne ocito… opet nije dobro…
Nijedan od članova NOa koje je predložila država, a predložila je 4, nije prošao. Mirovinci su u potpunosti preuzeli Končar.
Nekako imam osjećaj da jednak scenarij slijedi i na Podravci.
Končar ugovorio posao u Hercegovini vrijedan 4,3 milijuna eura