Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,24 | 246.578 | 604 | 410,00 | 414,00 | 1,97% |
Izgleda da koei ima poseban rezim trgovanja… transakcije se odvijaju u 16:30… bas me zanima dal ce i danas…
Vlada donijela odluku: Dio dobiti državnih poduzeća u proračun
” S druge strane, neke će tvrtke u potpunom ili djelomičnom vlasništvu države u ovoj godini morati uplatiti i do sto posto dobiti u proračun (Ina, Končar Elektroindustrija, Petrokemija, Podravka, Đuro Đaković Holding, Sunčani Hvar i Croatia Airlines). ”
tralalala…
lp
Možda jer piše: “…do sto posto dobiti u proračun”.
A to može biti i 1kn i 100.000.000 HRK.
Sjajno su to naveli [emo_smijesak]
Vlada donijela odluku: Dio dobiti državnih poduzeća u proračun
" S druge strane, neke će tvrtke u potpunom ili djelomičnom vlasništvu države u ovoj godini morati uplatiti i do sto posto dobiti u proračun (Ina, Končar Elektroindustrija, Petrokemija, Podravka, Đuro Đaković Holding, Sunčani Hvar i Croatia Airlines). "
tralalala…
lp
E, da ste barem bili na Skupštini, čuli biste kako je Bago odgovorio na upit malog dioničara upravo u svezi glede te isplate dobiti.
Jeste,imate na http://www.vlada.hr.7 tocka.Koncar uplacuje 100% dobiti iz 2013. u proracun,rok 14.9.2014.
Datle,izvanredna i izdasna dividenda.
kolege, mislim da neće biti nikakve izdašne izvanredne dividende! uplata dobiti ide po ZAKONSKOJ osnovi, a ne po odluci GS! ili ja nisam dobro razumio?
kolege, mislim da neće biti nikakve izdašne izvanredne dividende! uplata dobiti ide po ZAKONSKOJ osnovi, a ne po odluci GS! ili ja nisam dobro razumio?
Nisi ništa razumio.
Daj navedi po kojem to ZAKONU???