Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 400,87 | 62.936 | 157 | 402,00 | 408,00 | 2,51% |
kosor, to je staro… evo friškog: http://www.poslovni.hr/kompanije/koncar-na-sajmu-u-dubaiju-263705
😉
dramur, a na koji način si država može povući dobit, nego da 100% dobiti ide u dividendu?
mislim, možda to i nije baš idealno za buduće investicije, ali za dioničare i nije najgora stvar koja se može dogoditi.
Zanimljiv komentar, ako država povuće dobit iz KOEI, dividenda bi mogla biti preko 60 HRK.Dividendni prinos od više nego solidnih 9 % u tom slučaju.
lp
[/quote]
da, s tim da postoje i firme na ZSE koje već godinama dijele izvanrednu dividendu… tko zna, možda se država baš polakomi 😉
jer, ako pogledate bilancu, kratkotrajna imovina minus SVE obveze vrijede 62% tržišne kapitalizacije končara, što je upravo sjajno, po mojem skromnom mišljenju (znate, to je ona grahamova fora ‘net current assets’)
Jel netko prati TOP 10, opet neki pretovari s milijunskim iznosima oko 680, kao i ovaj današnji:
7.2.2014 690,00 690,00 681,01 690,00 685,12 1,10 6 2.539 1.739.517,60
7.2.2014 690,00 685,00 687,50 Blok 2 6.000 4.125.000,00
Jeli netko propustio vijest? Gledam na ovoj nasoj ZSE – firma koja ima katastrofalne rezultate poprati to u zeleno, a KOEI odlične, pa nije mrdnuo? http://www.seebiz.eu/koncar-grupa-rast-prihoda-od-prodaje-29-broj-novougovorenih-poslova-veci-99/ar-81950/
ili, “poslovni” nije objavio pa se nije desilo 🙂 Salu na stranu, valda je najavila izvlačenje dividendi, a ovdje bi to moglo biti redovna+izvanredna pošto je Ina zakazala.
jel se to dionice iz crobexa isključuju zbog slabog interesa za pripadajuću temu na poslovnom forumu? 😉
Možemo mi pričati(željeti)šta got hoćemo ali imam osjećaj da zbog svih okolnosti koje utječu na trgovanje u ovoj našoj barici klizimo polako prema 600..Što se tiče dividende toplo se nadam da bi mola biti okolo 12 kn,tako da ova dionica više nije zanimljiva nikome a što se tiče toga da firma jako dobro stoji-mi dioničari imamo jako malo koristi od toga. A dugoročno??otom -potom,ko živ-ko mrtav.Prosjek mi je 580 i pokušat ću u dogledno vrijeme izač,da bar ostane za biciklin…dolazi lijepo vrijeme.
Možemo mi pričati(željeti)šta got hoćemo ali imam osjećaj da zbog svih okolnosti koje utječu na trgovanje u ovoj našoj barici klizimo polako prema 600..Što se tiče dividende toplo se nadam da bi mola biti okolo 12 kn,tako da ova dionica više nije zanimljiva nikome a što se tiče toga da firma jako dobro stoji-mi dioničari imamo jako malo koristi od toga. A dugoročno??otom -potom,ko živ-ko mrtav.Prosjek mi je 580 i pokušat ću u dogledno vrijeme izač,da bar ostane za biciklin…dolazi lijepo vrijeme.
Izađi što prije, a najbolje je odabrati tajming tako da preduhitriš utjecaj Kočareva posla života na poslovne rezultate. 😀
Savjet nisam tražio ali svejedno ti hvala!Što se tiče Končarevog posla života mislim da je rast već odrađen-780-. Premalo sam prodao dok se je ta priča kuhala(400 kom-730-770),i sad kad je posao kakti finiširan mi smo tu gdi jesmo(ajd budi pametan)no,bumo vidli,bi rekli slepci.Inače ostalo mi je još 400kom-poklanjam u dobre ruke-cijena,prava sitnica(700)Lijepi pozdrav !
Vjerovatno norvezani znaju u sto ulazu, ako su od cijelog svijeta odabrali i koei 🙂