Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,65 | 81.322 | 199 | 410,00 | 412,00 | -0,97% |
“Čestitke svim dioničarima!”
Na cemu?!? Dionica stagnira zadnjih 9 mjeseci… pala je 15%…
Na cemu cestitke?!?
Odakle Hž novci?
napisao ti lebowski na prethodnoj stranici
http://vlada.hr/hr/naslovnica/sjednice_i_odluke_vlade_rh/2014/138_sjednica_vlade_republike_hrvatske [vlada.hr]
točka 15. NamigušaSmijeh
Biti će dobro ako ne krene iskrcaj na vijest.
"Čestitke svim dioničarima!"
Na cemu?!? Dionica stagnira zadnjih 9 mjeseci… pala je 15%…
Na cemu cestitke?!?
Čemu čestitke?
Odlični rezultati u 2013g, odlična vijest za ugovoreni posao za slijedeće 3 godine.
Uskoro objava godišnjeg.
Privatizacija u slijedećoj godini.
Dionica koja na ovoj razini može samo rasti (iako to često ovisi o lokalnim burekđijama, ovo čak ni oni ne mogu upropastit).
Nakon LPLH, DIOKI, TNPL i svih permutacija u zadnje vrijeme, ušao sam sa 70% u KOEI pa ćemo vidjet. I ja riskiram kao i vi.
g. trotter, držite vi TISK to je sigurno perspektivnija dionica 🙂
Izgleda da ni milijarde nemogu pokrenuti ovu burzu. Strašno je to.
g. Sintagma… imam koei… na zalost godinama… i nisam ni malo zadovoljan. Zato jer smatram da sam pogrijesio tj. propustio puno perspektivnije dionice. Zasto ne priznati, rijec je o Barceloni… Nisam slusao pametnije…Ali vama je potpuno nepojmljivo da netko ima dionicu i istovremeno kriticki pise o tome… Zato jel je to na zalost vecinom mentalitet na ovom forumu. A jednako kriticki sam pisao i o tisku dok sam ga imao. Za vasu informaciju prihvatio sam ponudu agrokora…
Na zalost mislim da je koei odradio ovu vijest proslogodisnjim rastom na 800. Nadam se da se varam i da ce neki od vasih argumenata za rast uroditi plodom ali dionica jednostavno ne reagira bas na dobre vijesti…
Kad bi sa malo jacim prometom zakljucna cijena bila iznad 720kn, mogli bi ocekivati proboj linije oko 750 i testiranje prethodnog vrha oko 800kn.
g. Sintagma… imam koei… na zalost godinama… i nisam ni malo zadovoljan. Zato jer smatram da sam pogrijesio tj. propustio puno perspektivnije dionice. Zasto ne priznati, rijec je o Barceloni… Nisam slusao pametnije…Ali vama je potpuno nepojmljivo da netko ima dionicu i istovremeno kriticki pise o tome… Zato jel je to na zalost vecinom mentalitet na ovom forumu. A jednako kriticki sam pisao i o tisku dok sam ga imao. Za vasu informaciju prihvatio sam ponudu agrokora…
Na zalost mislim da je koei odradio ovu vijest proslogodisnjim rastom na 800. Nadam se da se varam i da ce neki od vasih argumenata za rast uroditi plodom ali dionica jednostavno ne reagira bas na dobre vijesti…
Ako vjerujes u svoje ulaganje i u dionici si godinama, zasto su ti vazne dnevne reakcije?