Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 404,75 | 63.950 | 158 | 400,00 | 406,00 | 1,50% |
Trezor je samo jedan dan skidao sa aska, sve kasnije skida netko drugi i nije ga strah počistiti veće količine. To je dobar znak. [thumbsup]
Trezor je samo jedan dan skidao sa aska, sve kasnije skida netko drugi i nije ga strah počistiti veće količine. To je dobar znak. [thumbsup]
tako je [cool]
Uskoro (kroz mjesec-dva) kreće natječaj HŽ-a za nabavu nova 44 vlaka, vrijednost investicije cca 1,5 milijardi kuna.Končar je definitivno među favoritima.
Kupnja 1900 komada, prodaja 1300. Ne mogu vjerovat da na ovoj dionici nema komentara već danima, a grafikon je ful uzlazni.
Stvar je jednostavna,trebalo je imat debele živce i strpljivo čekat da se dionica pokrene iz mrtve točke (480-500).Mnogo ih je pobjeglo već i u toj bonaci a najviše na prvom i drugom valu (560-580)Ja znam kakvu dionicu imam i strpljivo čekam jer ovi koji su jučer htjeli kupiti po 580-586 znaju šta rade i sigurno nisu špekulanti,tako da očekujem druge godine pred ljeto 650-700 !Živi bili pa vidili!Inače surfanjem se bavim na ERNT-u jer tamo je to puno isplativije.Posjedujem 597-koei-a i 198-ernt-a.Lijepi pozdrav svima !
Mislim, da če brže na razine koje spominješ…evo..600 je več tu..
ATH je negdje na 1.300,00 kn, ima prostora za rast…:))))
Mislim da je ovdje u pitanju natječaj HŽ-a za nabavu nova 44 vlaka, vrijednost investicije cca 1,5 milijardi kuna