Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 14.11.2024. u 16:36
Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,24 | 246.578 | 604 | 410,00 | 414,00 | 1,97% |
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.
pa piše ti – kupuje trezor http://www.zse.hr/userdocsimages/stjecanje_otpustanje/KOEI_stjecanje_otpustanje_2012_HR_129201292445.pdf
[/quote]
e da je znati do koje će cijene kupovati…ali nekakko mi izgleda da će oko 560-570 kn biti vrh kupnje
moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje
konačno, veseli me
[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]
Smješno je da se Končar trguje ispod booka, pa su uzeli sami stvar u svoje ruke.
Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.
Smješno je da se Končar trguje ispod booka, pa su uzeli sami stvar u svoje ruke.
Da, ne žele prodati kožu jeftino. [thumbsup]
Zanimljivo,kako nas malo forumaša ima ovu dionicu…i bolje je…raste i odrađuje svoje bez puno buke! [thumbsup]
Nikad više 2007-08 na ZSE:(
imaju nju forumaši ,samo ja sam ima dvi godine prominio kompletni portfelj u dionice u kojima se malo viće tj piše,,
[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]
Zanimljivo,kako nas malo forumaša ima ovu dionicu…i bolje je…raste i odrađuje svoje bez puno buke! [thumbsup]
Imaju je ne brini samo o njoj se i nema bas sta pricat sve se zna i svi znamo koliko vridi pa sad cekamo uostalom ocekuje se nesto bolji 3Q koliko bar ja vidim
Ignore : renči
Bilo bi odlično ako ovo prođe.
Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju dionica.