KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Erste Plavi OMF 152.844 5,94%
Erste Plavi OMF 162.483 6,32%
PBZ Croatia osiguranje OMF 58.195 2,26%
PBZ Croatia osiguranje OMF 59.216 2,30%
Ovi su se već počeli krcati za vaše mirovine. Tu je čak moguće i dizanje cijene po Lukovićevom poučku.

who dares, wins

jel dobio i Granić koju?
i on je po Mirogoju pregovarao [lol]

KAD NEMA BOOKA, NEMA NI DRUKA!

Mene zanima što namjeravaju sa ovim novokupljenima danas.
Ako će opet podijeliti… to bi me već moglo naljutiti.
Mislim da je nagrada dosta. Buduće trezorske dionice treba: poništavati!!

Mene zanima što namjeravaju sa ovim novokupljenima danas.
Ako će opet podijeliti… to bi me već moglo naljutiti.
Mislim da je nagrada dosta. Buduće trezorske dionice treba: poništavati!!

Mogao bi se kladiti da je riječ o opcijskoj kupnji dionica od strane Uprave.

Ne triba se kladit. Znaš ti nas je.o ti nas !

du du du .. nema nam pomoći

pa logično da će fond-manageri pomalo sada dizati cijene prema kraju godine, treba pokazati gazdama da je portfelj donio dobit. to što je to malo na klimavim nogicama, koga briga? onda će nakon nove godine prodavat, malo srušit cijene i opet nanovo i eto mudrosti…
ali ja i dalje mislim da je končar OK firma. toliko inženjera imaju neki potencijal. a što se prodaje tiče, onaj koji misli da vani nema nelojalnosti, namještanja natječaja i sličnog može se javiti na Miss naiva 2011-e….

a što se prodaje tiče, onaj koji misli da vani nema nelojalnosti, namještanja natječaja i sličnog može se javiti na Miss naiva 2011-e….

Pa zar o tome i ne govorimo stalno? 😛 Sve natječaje sa tramvajima smo izgubili bar dijelom zbog takvih stvari, negdje sigurno presudno zbog takvih stvari.

Aaali, postoje članice Grupe kojima ništa takvo ne može naštetiti.
Naime kada nešto proizvodiš toliko puno bolje nego gotovo bilo koja druga firma na svijetu, a uz to nudiš nižu cijenu… tada je teško odbiti. Istina da i u takvim slučajevima mnogi nađu izgovore za odbijenicu, ali ipak je dovoljno onih koji se vode "ekonomskim načelima" i ne mogu odbiti priliku za efikasno rješenje, uštedu… I takav pristup "kvaliteta/cijena" strategija je kojom uspješno posluju/rastu Končar – Energetski transformatori d.o.o., Končar – Distributivni i specijalni transformatorid.d., pa i Končar – Mjerni transformatori d.d.

Naravno da ne mogu svi, da to nije lako, biti toliko konkurentan. To je otprilike onaj “njemački recept” konkurentnosti, tako Nijemci izvoze (i ovaj zadnji rezultat koji je sve iznenadio pa i njihvu centralnu banku), da uvijek nude kvalitetu iznad svih očekivanja, a cijena primjerena.
Oni koji su najbolji – to mogu. I kao što vidimo takvima baš ništa ne može našteti, jer konkurentost je na kraju ipak sila broj 1.

Upravo u toku mahnito preskakanje veselog dvojca na bid-u.
Zanimljivije od crtića.

Davor Mladina, Član Uprave Končar Elelktroindustrije prijavio je otpuštanje 2000 komada dionica Društva temeljem Ugovor o darivanju koje čine 0,0777 % temeljnog kapitala i daju 0,0777% glasova na Glavnoj skupštini.

http://seebiz.eu/hr/burze/koncar-ei-mladina-darovao-2.000-dionica,89182.html

E sad… kome i zašto je daravao, to je ključno.

Da je daravao nekoj humanitarnoj organizaciji, valjda bi napisao to u ovoj obavijesti, zar ne 😛

Ovako znači da je darovao nekoj bliskoj osobi, a što može biti paravan za prodaju (jer ta osoba ne mora izvještavati o prodaji). Ako je tako – onda stvarno sramota.

He, pa naš Davor je imao 5386 dionica Končara. Ništa čudno da je 2000 dionica darovao nekoj dragoj osobi (supruzi, sinu, kćerci, možda kakvoj simpatiji…). [cool]

E sad… kome i zašto je daravao, to je ključno.

Da je daravao nekoj humanitarnoj organizaciji, valjda bi napisao to u ovoj obavijesti, zar ne 😛

Ovako znači da je darovao nekoj bliskoj osobi, a što može biti paravan za prodaju (jer ta osoba ne mora izvještavati o prodaji). Ako je tako – onda stvarno sramota.

Pa nego šta nego ide na prodaju. A zašto i nebi. [lol]

New Report

Close