Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 406,49 | 15.040 | 37 | 400,00 | 404,00 | 1,00% |
Zanimljivo da nitko ne komentira izvješće 3Q. Valjda zato jer je previše dobro, a to ovih dana nije in.
Iznenadilo ih…………….. [smiley]
Zanimljivo da nitko ne komentira izvješće 3Q. Valjda zato jer je previše dobro, a to ovih dana nije in.
Iznenadilo ih…………….. [smiley]
[/quote]
A možda i zato što je u skladu sa očekivanjima 🙂
Ja sam zadovljan, u nekim aspektima (likvidnost) je čak i bolje od očekivanja, uglavnom izgleda dosta snažno, ali nisam niti očekivao ništa manje, transformatori odlično idu u zadnje vrijeme, i nadoknađuju svojim izvozom sve slabosti ostalih članica Grupe koje djeluje više na domaćem tržištu..
Eto jedino mi se ne sviđa onih 6 mil kn kod Peveca, to je sranje, tih 6 mil kn nikad nećemo ovdje vidjeti, Pevec je u komi da većoj ne može biti – nikome oni ništa neće platiti nakon što ih banke u pokušaju naplate svojih potraživanje totalno olešinare prije nego li ostali vjerovnici stignu bilo što dobiti.
http://www.poslovni.hr/130915.aspx
HŽ, TŽV Gredelj i Končar potpisali ugovore
GRAD Beograd potpisao je ugovor sa španjolskom kompanijom CAF o nabavi 30 novih tramvaja za potrebe tamošnjeg javnog gradskog prijevoza, čime je odbačena ponuda hrvatske tvrtke Končar.
Za španjolski CAF opredijelio se odbor stručnjaka koji je procijenio da nude kvalitetnije tramvaje u odnosu na one iz Končareve ponude. Hrvatski tramvaju nije pomoglo ni to što je nekoliko postotaka jeftiniji, prenose Novosti.
Čudno je da ni Grad Beograd a niti španjolski CAF nisu objavili vijest.
Posebice CAF jer su izlistani na burzi pa im je to materijalna činjenica koja se mora objaviti.
nije još sve gotovo……
Mogli bi Srbi ostati bez ……Oko 20 milijuna eura, osigurala je Europska investicijska banka, dok će preostali dio biti pokriven iz gradskog proračuna.
Od nas zahtjevaju da se ponište natječaji za ceste kako bi ušli u financiranje, nema razloga da Beograđane isto tretiraju.