KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 06:56
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,93
51.934
127
408,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

TROMJESEČNI FINANCIJSKI IZVJEŠTAJZA KONČAR – ELEKTROINDUSTRIJU d.d.
za razdoblje od 01.01.2009. do 31.03.2009.
Vaš link

KADA NEPRAVDA POSTAJE ZAKON - OTPOR POSTAJE POTREBA

– pad prihoda 25%,
– operativni gubitak
– spasili financijski prihodi

– pad prihoda 25%,
– operativni gubitak
– spasili financijski prihodi

zašto lažeš?

poslovni prihodi su 677 mil, prošle godine u isto vrijeme 637

nemaju operativan gubitak….

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

sad više ne mogu niti otvoriti izvještaj na ZSE pa ne mogu odgovoriti na uvredu.

Svakako nije bilo namjerno [tongue]

Conan je u pravu. Rasli su financijski prihodi, ali su rasli i financijski rashodi. Sve u svemu,jako dobro. Prvi kvartal smo prošli gotovo ne okrznuti. [thumbsup]

Ne vidim baš puno dobrih stavki u ovom izvješću, dobit je u cijelosti rezultat financijskih prihoda koji su veći za 26 milijuna od financ. rashoda. Očigledno će dobra financijska izvješća ove godine imati uglavnom firme koje imaju casha.
Svima ostalima slijedi potop od rezultata. Ne da će im se dobit prepoloviti već je neće niti imati.

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/koncar-ei-u-prvom-kvartalu-smanjio-neto-dobit-8%2c9%25,44014.html

ko pljuje po dionici = htio bi ju kupiti...........ko dionicu hvali = već ju je kupio

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/koncar-ei-u-prvom-kvartalu-smanjio-neto-dobit-8%2c9%25,44014.html

Ma sve lažu, koji gubitak, koji bakrači [lol]

Pogledaj stavku povećanje vrijednosti zaliha. To će dosta firmi raditi kako bi uljepšalu ovu kriznu 2009.

Uopće mi nije jasno otkud su ovi sa seebiza vukli podatke…Naime, na stranicama zse-a su objavljena dva izvješća. Jedan za grupu Končar (to je u biti onaj koji uvijek prezentiraju) i jedan samo za Končar elektroindustriju (tu je dobit rasla 5x)….

No, ako osvrnemo na ovaj za grupu Končar, izvještaj tipičan Končarevski….skrivanje love u rezerve…
I zašto se onda čuditi velikim financijskim prihodima ?…uostalom na nivou grupe poslovni prihodi su rasli…
Da podjele novac koji imaju na računu svaki dioničar bi dobio 150 kn po dionici (a dionica je 300 kn)….Di toga još ima ???

Po meni osobno ovaj izvještaj je bonbona…i po ovim podacima ovo je možda najpotcjenjenija dionica na našem tržištu…

Uopće mi nije jasno otkud su ovi sa seebiza vukli podatke…Naime, na stranicama zse-a su objavljena dva izvješća. Jedan za grupu Končar (to je u biti onaj koji uvijek prezentiraju) i jedan samo za Končar elektroindustriju (tu je dobit rasla 5x)….

No, ako osvrnemo na ovaj za grupu Končar, izvještaj tipičan Končarevski….skrivanje love u rezerve…
I zašto se onda čuditi velikim financijskim prihodima ?…uostalom na nivou grupe poslovni prihodi su rasli…
Da podjele novac koji imaju na računu svaki dioničar bi dobio 150 kn po dionici (a dionica je 300 kn)….Di toga još ima ???

Po meni osobno ovaj izvještaj je bonbona…i po ovim podacima ovo je možda najpotcjenjenija dionica na našem tržištu…

kolega sta vrijedi sto npr jdpl ima 200kn po dionici keša,kad je masa onih koji je prodaju po 100kn…

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju..odraz su mojeg misljenja......

A kad se gleda ovaj izvještaj samo za KOEI, kojeg inače nemaju običaj slati, najsmješnije je da su firmi ukupne obveze 15 mil. kn !!!???
A samo u rezervama imaju 280 mil….

I onda oni (seebiz) forumaški stave naslov dobit končara pala…..

New Report

Close