Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 409,36 | 10.234 | 25 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
Stiglo izvješće. Očekivano odlično.
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/KOEI-fin2008-1Y-NotREV-K-HR.xls
to te ja pitam…..podcjenjenost je neupitna…..necemo spekulirati o targetima….pozdrav…
jućer smo pali ko kruške sa samo 904 kom…..već sada imamo 2630 protrgovanih
i prva ponuda na asku + blokada [lol]
Zarada po dionici 40 kn (PE oko 6). Još je za svaki slučaj spremljeno 150 milja u rezerve.
Nije loše, nije loše.
Kako zarada, ja nisam jos nista zaradio, na gubitku sam, ulaz mi na 4XX. Hm…. [lol]
Fischerman sto ti mislis o 1Q 2009, ipak ti imas info iz prve ruke?
sad ne stignem detaljnije pogledati izvješće no koei ove godine ima dobit samo od financijskih i izvanrednih prihoda ??!!Javim se navečer kad malo bolje proučim međutim ovo mi nije baš super
EU nudi pomoć jugoistočnoj Europi u energetici
Europske institucije mogla bi državama jugoistoka Europe staviti na raspolaganje desetine milijuna eura u svrhu poboljšanja energetske učinkovitosti a u planu je i posebni ured koji bi koordinirao djelovanje raspoloživih kapaciteta, najavili su dužnosnici EBRD-a i Europske komisije u ponedjeljak na regionalnom energetskom forumu u Sarajevu.
Europski povjerenik za energiju Andris Piebalgs kazao je kako je suradnja u području energetike najbrži način približavanja "zapadnog Balkana" Uniji. Glavni cilj kredita u visini od oko 110 milijuna dolara bi bila modernizacija postojećih kapaciteta za proizvodnju električne energije i gradnja novih, te ulaganja u proizvodnju energije iz obnovljivih izvora.
Ni ovo nije za odbaciti, biti ce poslića za Končara, i ostale naše firme.
Saludos!
Smiješni su ovi komentari ‘Javim se navečer kad malo bolje proučim međutim ovo mi nije baš super ‘, jer stanje novca na računu kompanije je više od 370 milijuna kuna, prihodi oko 3,2 milijarde, rezervacije više od 200 milijuna kuna, dobit iznad 100 milijuna, a tržišna vrijednost nešto iznad 610 milijuna kuna. Dakle samo u gotovini imaju 60% tržišne vrijednosti kompanije, a gdje je sve drugo. Izrazita podcijenjenost vrijednosti dionice je očigledna, a uz to još jedna činjenica, kompanija je još uvijek u većinskom vlasništvu države i privatizacija će se kad tad morati desiti.
sad ne stignem detaljnije pogledati izvješće no koei ove godine ima dobit samo od financijskih i izvanrednih prihoda ??!!Javim se navečer kad malo bolje proučim međutim ovo mi nije baš super
He, he …Tipičan primjer površnog gledanja situacije…..
Pogledaj samo koji su kolač sakrili u polje Dugoročna rezerviranja (čitaj 150 milona i to samo u ovom kvartalu), kako bi izbjegli oporezivanje
Ma nema tu potpora, kada pada ima slobodan pad..
Kada raste onda ima otpora samo.
Dignuo ju je Crobex malo,a Crobex je dignula INA.
[cool]
Ma nema tu potpora, kada pada ima slobodan pad..
Kada raste onda ima otpora samo.
Dignuo ju je Crobex malo,a Crobex je dignula INA.
[cool]
dionica samo za one sa živcima debelim poput kabela za dalekovod od 380kV