Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,97 | 30.264 | 74 | 408,00 | 410,00 | -0,49% |
Mozes ti tuziti, to ti nitko ne brani, pa vidis da zivimo u demokraciji [lol]
Samo polako gore, nema zurbe…pa necete se i tako iskrcavati prije 500,00 kn, tako da… [cool]
na 400 cemo pocet razmisljat o prodaji…..onaj clanak kao da ga je stojić sastavio…drukeraj 3 vrste….sretno dionicarima koei…nema pro(e)daje [thumbsup]
Koja fora.
Losa vijest dionica ide gore, dobra vijest dionica ide dolje [lol]
Poštovani kolege dioničari!
Kako je kolega Alien dobro primjetio čudnih stvari ima sa stim stanovitim gospodinom! Ja sam bio strpljiv i dokupljivao ispod 200 a ova me vijest nekako nije iznenadila!
Pa najprije je Stojić napravio sell analizu na Ingri pa je izašla i još jedna loša "vijest" za Končar, a cijena je skočila gore na velikom prometu!
Ne želim ništa sugerirati ali meni je sve jasno!
Poštovani kolege dioničari!
Kako je kolega Alien dobro primjetio čudnih stvari ima sa stim stanovitim gospodinom! Ja sam bio strpljiv i dokupljivao ispod 200 a ova me vijest nekako nije iznenadila!
Pa najprije je Stojić napravio sell analizu na Ingri pa je izašla i još jedna loša "vijest" za Končar, a cijena je skočila gore na velikom prometu!
Ne želim ništa sugerirati ali meni je sve jasno!
Ubrzo će i izvješće, a skidale su se iljepe količine s aska iznad 250, ubrzo će se klupko početi odmotavati
Sto si mislio da ce oporavak ici preko noci.
Blokada na minimalnom prometu. Minus u americkim futuresima, minus na EU burzama. Na KOEI i ovako je kupnja bila slaba….jos su gace pune [lol]
Sto si mislio da ce oporavak ici preko noci.
Blokada na minimalnom prometu. Minus u americkim futuresima, minus na EU burzama. Na KOEI i ovako je kupnja bila slaba….jos su gace pune [lol]
panika radi svoje…..neka neka… [cool]
Ma kupovati ce oni opet po 240 i to mozda ne danas, ali vec sutra….i to isti ti koji su prodavali po 21X danas…nije ih puno,ali…
Nema yarade preko noci, pomalo…uspori ritam Zoki…to da li ce biti ovaj tjedan ili za 6 mjeseci, vidjeti cemo. Jedino ako ces na valovima jahati.