Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 408,93 | 51.934 | 127 | 408,00 | 410,00 | 0,00% |
Neto dobit koju je tijekom prošle godine ostvario Končar D&ST iznosi 30,17 milijuna kuna i predstavlja povećanje za 32,63 posto u odnosu na rezultat pretprošle godine, što znači je marža neto dobiti Končar D&ST-a osjetno porasla.
http://www.seebiz.eu/hr/analize/koncar-d_st-ostvario-visi-povrat-na-kapital,40926.html
Drage kolege, ja sam svoje kupovao po 199, 180 te ponovno na 203….
Samo od KODT bi u konsolidiranom izvješću trebalo biti 15,5 mil kn dobiti za KOEI.
Cijelo vrijeme trubim da je izvještaj za KOEI vrlo dobar i nema apsolutno nikakvog razloga da se ne trži barem na razini ATGR-a
ispod 400 nema govora o prodaji……viktorija ju izmasakrirala….
Jesi si kupio i maramice?
aha, evo ga alien to su tvoji trejderski nalozi??? [thumbsup] odradio si dlkv?
Cemu maramice Alien?
Mislim da je ovdje potencijal, nazalost drzavna firma, ali s obzirom da je drzavna jako dobro posluje. Ima koja drzavna da bolje posluje?
Cemu maramice Alien?
Mislim da je ovdje potencijal, nazalost drzavna firma, ali s obzirom da je drzavna jako dobro posluje. Ima koja drzavna da bolje posluje?
Sve to stoji samo se ja bojim da cemo mi jos roknut dolje kako stvari u zemlji stoje. Ne prizeljkujem i volio bih da je krizi kraj, ali bojim se da najgore nazalost jos nismo vidjeli.
@ inverter – nemam otvorenih naloga ni na kojoj dionici. Za sada. DLKV nisam ni priblizno odradio sto namjeravam
Svaka kriza je prikrivena prilika [thumbsup]
Mislim da onaj tko ima casha koji mu nije potreban dogledno vrijeme(2-3 godine), moze samo trljati ruke sto vidi KOEI, ATPL i DLKV… na ovim razinama…
Iako je tesko gledati kako gubis novac svaki dan, ali sada je pravo vrijeme za kupovanje, dno je tu negdje, taman i da je na 1000, nisu ovo lose razine za ulaz, uvijek se da dokupiti.
Jeli cijena 180 ili 220 i nije neka razlika kasnije kada dode na zeljene razine.