Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
KOEI | 402,13 | 56.700 | 141 | 400,00 | 404,00 | 0,00% |
Ovdje ce biti strpljen spasen. Mozda ne odmah ali za koju godinu vrijediti ce ovo dosta, ne bi se cudio da bude jedna od rijetkih na svojim ATH cijenama… Uz ATPL i ADRS po meni svjetla buducnost na rok od 2-4 godine.
Sada cekamo izvjestaj, kada izlazi izvjestaj Koncar grupe?
Ja danas poslao upit na njihov email tek tako da ih bocnem, kada izlazi izvjestaj i gdje mogu procitati kada izlazi…
[/quote]
Kolega, mislim da ce za 2-4 godine ova dionica vrijediti puuno puno vise od spomenutih 500 kuna. Sjetimo se da je prije godinu-dvije bila na preko 1200. A prihodi 2008 veci nego ikad!
Kolega, mislim da ce za 2-4 godine ova dionica vrijediti puuno puno vise od spomenutih 500 kuna. Sjetimo se da je prije godinu-dvije bila na preko 1200. A prihodi 2008 veci nego ikad!
Vaš link
Sve to stoji sto ti kazes, ali sada trenutno na trzistu igra ulogu samo psihologija i nitko ne pita za fundamente ni za buducnost..
A kada pocnu pitati onda ce ovo sigurno biti jedna od zanimljivijih dionica. do tada svi prate Crobex i to je to.
@Rocky5
Rade li se jos turbine u Karlovcu? Gdje se uopce u Hrv. rade, ako da…
Psihologija uvijek igra kljucnu ulogu na trzistu. Ali i na tom polju mislim da je stvar blizu preokreta. Ni ovo ne moze trajati vjecno.
vrijeme je da podignemo ljestvicu jer je ovo već smješno,ak se danas ne fiksiramo iznad 200 neznam kad budemo
Pad s 420 na 160 u 2 mjeseca… To ni CITIGROUP i ostali propaliteti nisu doživjeli… Ma sramota… Ili prilika života?
Kolega, gledajte na to ovako. Cim veca sramota, tim veca prilika [wink]
Makar, kao da me netko slusao pa je danas izgleda krenuo oporavak kak spada.
gle ne pričati gluposti jer smo daleko od oporavka….ali na ovim cijenama koei ubost to je brutala a do 4-5 mjeseca on je opet na tapeti mirovinaca pazite kaj vam kažem
E pa tu je glavni problem, sto svi znamo da je ovo sada prilika, ali opet se j… za par kuna i mozda cekamo nize, jer mozda oporavak nije gotov, pa zasto kupiti 10, ako kasnije mozes 11 ili zasto 100 kada kasnije mozes 110.
Ali tko gleda na malo duze i kupi sa 50% predvidenog novca za KOEI sada, a u slucaju pada ostavi jos 50% mislim da ne moze pogrijesiti.
Nazalost ja imam jako malo casha… pocetnicka greska. Najlakse se uci na svojim greskama, nazalost.
gle ne pričati gluposti jer smo daleko od oporavka….ali na ovim cijenama koei ubost to je brutala a do 4-5 mjeseca on je opet na tapeti mirovinaca pazite kaj vam kažem
[/quote]
Nisam sad mislio na oporavak do ATH, za to ce trebati jos dugo, nego na oporavak do razina na kojima mirovinci mogu opet uci, tipa 300-400 kuna. To je po mom misljenju i vise nego realno.
Nevjerojatno kakva čađara ovo, pitam se hoće li ikada iznad 200 ponovno
[/quote]
Nisam sad mislio na oporavak do ATH, za to ce trebati jos dugo, nego na oporavak do razina na kojima mirovinci mogu opet uci, tipa 300-400 kuna. To je po mom misljenju i vise nego realno.
[/quote]
to da a po meni max do 5 mjeseca. trž.kapitalizacija prek milj.kuna je na 37x . jedini problem je kaj do te cifre ima prek 80% al malo po malo smo tam