KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 15.11.2024. u 13:06
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,73
76.024
186
406,00
412,00
-1,93%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jel ima netko od forumaša da kupuje ili prodaje ovih dana KOEI?

ja bi kupio. Nadam se da ne čekam pre nisko.

Tržišna kapitalizacija KOEI (248 kn = 630 milijuna kn tržišne kap.) je ovom novom cijenom pala ispod dozvoljenog limita (= 650 milijuna kn) što znači da ju više ne smiju dokupljivati mirovinski fondovi.

Dakle, Erste Plavi mirovinski mora obustaviti svoje kupnje na ovoj razini koje je vršio u zadnje vrijeme.

I ostao sam dužan info o Pravilniku kolegi Ententinisu. Pozdrav!

Da naši mirovinci igraju fer onda bi ova dionica bila branjena! nisu je branili!
I nisam ni očekivao da će je braniti do 250kn. Vjerujem da ispod toga neće!
Osobno sam kupovao po 250kn, nažalost nisam uhvatio puno, samo 12kom…
Više sreće drugi put! Valjda po 225kn…

jel se zna kad će FI

Ja danas čekao oko 225, kako je krenulo morati ću sutra spustiti ljestvicu… [bye]

Oko 200 otkaza u Koncaru u roku od mjesec dana. Dug Hepu cca 2mil kn.Ovaj tjedan bi i navodno trebali objaviti losu vijest(nije navedena). Nisam duze vrijeme dionicar Koncara ali ako nekom info pomaze.

Svatko danas trguje na burzi ali rijetki ostaju psihicki zdravi!

Mcap kao dnevni troškovi wc papira u bijeloj kući

Hell is Empty and all the Devils are Here

Oko 200 otkaza u Koncaru u roku od mjesec dana. Dug Hepu cca 2mil kn.Ovaj tjedan bi i navodno trebali objaviti losu vijest(nije navedena). Nisam duze vrijeme dionicar Koncara ali ako nekom info pomaze.

gle u koei na ovim cijenama je i smak svijeta uračunat

Ja imam informaciju da je HEP dužan Končaru (i Bog zna kome ne), čak pokušavaju prodati HEP-ov dug. Ima li neko ko ima bolje informacije o tome dugu.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

HEP je dužan apsolutno svima s kojima posluje, bio to KOEI, DLKV, KODT ili neki mali obrtnik. Ali probaj ti njima ne platiti struju na vrijeme!

Neki dan sam kupio po 306 i prodao sljedeći dan po 304, danas kupio po 274, iskreno se nadam da neću sutra prodavati po 265-270 ili niže… [lol] [pray]

roki, jesi prodao ovo?

nego, sta smo ono pricali o DLKV i dugu HEPu i ako moze objasnjenje, buduci sad KOEI pada vise od DLKV, jel to znaci da ..kako je ono isla prica, da se to vidi iz grafova i da su to prodavaci prepoznali?

hvala!

SVAKOGA DANA, U SVAKOM POGLEDU, SVE VIŠE NAPREDUJEM

HEP je dužan apsolutno svima s kojima posluje, bio to KOEI, DLKV, KODT ili neki mali obrtnik. Ali probaj ti njima ne platiti struju na vrijeme!

KOEI tu nažalost ne može puno, jer ipak je i on "državna firma", no oni drugi (DLKV i sl.) da su malo pametniji i "hrabriji" ne bi dopuštali svakome da ih tako vuče za nos, oni bi jednostavno trebali svoja potraživanja naplaćivati ovrhama, tražiti stečaj, što god, samo ne dopustiti nekome da se ponaša na taj način. Bez brige, ne smije se HEP "naljutiti" pa tražiti drugog dobavljača, jer koji će to drugi htjeti poslovati s njima takvima, neplatišama, svakim danom padajućeg kreditnog rejtinga, nitko normalan ne želi sa HEP-om poslovati, zato bi ovi koji posluju trebali iskoristiti sve pravne mogućnosti i prisiliti ga (kao i ostale državne firme) da svoje obveze podmiruju u 15-30 dana (ne niti onih 60 što sada Vlada obećava, tražiti 15-30, tko se ne slaže, ne mora, a dospijela a ne naplaćena potraživanja ovrha, stečaj… pa ako "se ljute", lijepo slobodno neka si traže nove dobavljače kada završe sudski procesi)

Da ima malo više ponosa kod nekih, ne bi si dopuštali da ih državne firme ovako vuku za nos, svu ovu nelikvidnost, sve to državne firme i država sama uzrokuju u njenom korijenu zapravo, dosta je toga, malo treba pokazati zube.

Država treba biti uzor drugima, a ne izvor svih problema i generator krize, treba stati na kraj tome već jednom!

New Report

Close