KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 19:41
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
402,13
56.700
141
400,00
404,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

slobodan pad…sa ipak kakvim takvim otporom…

na 4300 sve prodajem...

Kakav slobodan pad, kolega? Jedino mojeg i Vaseg samopouzdanja? [cool]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Danas je netko spasio situaciju oko 320kn inače bi možda u negativnu blokadu… Da li ćemo se za par mjeseci sjećati sa nevjericom doba kad se KOEI dijelio po 320kn ili će oni koji nisu prodali biti tužni? [cool]

To se i ja pitam, izaci sa polovicom van icekati na 250,00 ili stisnuti zube i biti bez casha…

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

To se i ja pitam, izaci sa polovicom van icekati na 250,00 ili stisnuti zube i biti bez casha…

ovakvo špekulativno igranje je i uništilo crobex preko svake mjere, a i končar. Istresete se po bidu, navučete paničare i dole smo 10% za 10 minuta i sam si svoj portelj rušiš. Nismo mi Amerika da je promet 10 milijardi dolara dnevno.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

320-60=260.. ja cu ipak propustiti, ima i boljih, a pola kesha sam potrosio prerano [lol]

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

Danas je netko spasio situaciju oko 320kn inače bi možda u negativnu blokadu… Da li ćemo se za par mjeseci sjećati sa nevjericom doba kad se KOEI dijelio po 320kn ili će oni koji nisu prodali biti tužni? [cool]

Ovo drugo

ovakvo špekulativno igranje je i uništilo crobex preko svake mjere, a i končar. Istresete se po bidu, navučete paničare i dole smo 10% za 10 minuta i sam si svoj portelj rušiš. Nismo mi Amerika da je promet 10 milijardi dolara dnevno.
[/quote]

Paničari su prodavali u 4., a zadnji u 9.mjesecu. Ostali su samo špekulanti, neinformirani ulagači i nepopravljivi optimisti

nekada davno floričić se kurčio kako je kupio koei zbog jeftine intelektualne radne snage i po usporedbi s ostalim firmam u svijetu..

ah da, to je bilo po 500 kuna.. u međuvremenu je prodao mirovincu po 430.. a kome ćete vi?

molite boga da ne doživite penziju je sve što vam mogu reći..

voit Ime munaa, Alien

[/quote]
Kakvo spekulativno igranje?
Pa necu valjda gledati kako gubim svaki dan?
Svatko ima svoj portfelj i raspolaze sa njime kako hoce, a da nema spekulanata burza bi propala za 6 mjeseci,pa vi sada mislite jesu li spekulacije dobre ili lose.
BTW,necu prodavati.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

[/quote]
Kakvo spekulativno igranje?
Pa necu valjda gledati kako gubim svaki dan?
Svatko ima svoj portfelj i raspolaze sa njime kako hoce, a da nema spekulanata burza bi propala za 6 mjeseci,pa vi sada mislite jesu li spekulacije dobre ili lose.
BTW,necu prodavati.
[/quote]
kakvi špekulanti
eto ja ti odgovorno svojim imenom i prezimenom tvdim da su na burzi svi spekulanti(zavisi o periodu na koji spekuliraju)
p.s. doduse samo imenom
pofuk

Kako netko lijepo kupuje sve što mu prodaju po ovoj cijeni oko 320…
Živjeli špekulanti! [lol]

New Report

Close