KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 16:47
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,70
78.880
193
408,00
412,00
-1,45%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Meni je prosjek oko 550,00.
Kako vi stojite sa prosjecima? Moze i na P.M.
Meni je ovdje 60% portfelja i ocekujem teski povratak na 1400,ali mislim da razine od 800kn ne bi smjele biti nedostizne…Sva sreca da nema dobrih vijesti na ovakvom trzistu, neka to cuvaju za bolje dane.
Izvjestaj u svakom slucaju odlican!

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Meni je prosijek oko 600,00 [undecid] [bye]

Meni puno više… [cry]

na 4300 sve prodajem...

ja sam shortao kad se moglo pa mi je prosjek sad također negdje oko 550 [sad] al kad Rade krene gore ide jako brzo, to me drži. Al bome kad tone, nema dna.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

435,93
ali to je zato jer sam ga u zadnje vrijeme kupovao prvi put dosad!

UPGRADING TO MARKET OUTPERFORM ON STRONG RAKIJA DEMAND!

ja sam shortao kad se moglo pa mi je prosjek sad također negdje oko 550 [sad] al kad Rade krene gore ide jako brzo, to me drži. Al bome kad tone, nema dna.

I mene.
[thumbsup]

izgleda da sam ja jedini koji je dobio po guzici…..

na 4300 sve prodajem...

Nisi, ne brini, dobio sam i ja, a ne samo na KOEI..Bice bolje, dosta gore ne može..

mI (ja) smo dobili po guzici na drugim dionicama i vodje usli nakon ATH,kokretno ja sam poceo ulaziti oko 700,00.

Danas opet velika transkacija,vidjeti cemo tko se rijesio, tko kupio.

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

da da, opet netko izlazi/ulazi….već drugi dan zaredom…

na 4300 sve prodajem...

Čudno mi je ovo, pogotovo nakon tako dobrog izvješća. Možda znaju nešto loše o Q4?

Čudno mi je ovo, pogotovo nakon tako dobrog izvješća. Možda znaju nešto loše o Q4?

Ovaj što izlazi vjerovatno ima još dionica za prodat,jedino šta sam primjetio da su mu se cijena po paketu spušta. [sealed]

New Report

Close