KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 00:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,65
81.322
199
410,00
412,00
-0,97%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako dugotrajno gledamo sve će biti OK. Strpljeni spašeni.

Slažem se sa tom tvrdnjom, ali teško je biti "strpljen" u ovo doba. Kada se gube peteroznamenkaste svote u dane poput ovoga…..radije bih sve rasprodao i mirnije spavao, ali stalno stoji ta mogućnost "dotakli smo dno i vrlo brzo se penjemo nazad".

Nakon današnjeg dana ta mogućnost se čini vrlo i izrazito malo vjerojatnom. Slobodno me ispravite ako imate drukčije mišljenje.

Ferengi rule of acquisition no.162 "Even in the worst of times someone turns a profit"

6.10.2008
Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. HPB D.D./KAPITALNI FOND D.D. 724.515 28,17 Skrb. račun
2. HZMO 384.628 14,95 Zast. račun
3. HRVATSKI FOND ZA PRIVATIZACIJU 278.928 10,84 Osnovni račun
4. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 204.638 7,96 Skrb. račun -300
5. FLORIČIĆ KRISTIJAN 135.714 5,28 Osnovni račun
6. PBZ D.D./THE BANK OF NEW YORK AS CUSTODIAN 103.792 4,04 Skrb. račun
7. PBZ D.D. 100.858 3,92 Skrb. račun
8. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./ALLIANZ ZB D.O.O. ZA AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 44.842 1,74 Skrb. račun
9. KONČAR D.D. 35.511 1,38 Osnovni račun
10. HPB D.D./KD INVESTMENTS – VICTORIA FOND 22.972 0,89 Skrb. račun
Ukupno: 79,17

Heaven or Las Vegas

Kada se gube peteroznamenkaste svote u dane poput ovoga…..radije bih sve rasprodao i mirnije spavao

Halo, veliki decki ne placu, zaboravio si. S tvojim stavom bi ti bilo bolje da to i ucinis, izgleda da nisi ti za burzu, brate
[bye]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Koliko ovdje ima pametnih,hrabrih,odlučnih investitota….daj se malo skulirajte i prestanite sra..
Ima vas puno koji trgujete sa 10000kn i tak vam je sve isto.Ali ima nas koji trgujemo sa večim novcima i naravno da se brinemo za naš kapital,pogotovo kad se dogadaju ovakve vidljive manipulacije.Tak da mi najviše smetaju pametnjakovići koji uživaju kad sve burze padaju….

Koliko ovdje ima pametnih,hrabrih,odlučnih investitota….daj se malo skulirajte i prestanite sra..
Ima vas puno koji trgujete sa 10000kn i tak vam je sve isto.Ali ima nas koji trgujemo sa večim novcima i naravno da se brinemo za naš kapital,pogotovo kad se dogadaju ovakve vidljive manipulacije.Tak da mi najviše smetaju pametnjakovići koji uživaju kad sve burze padaju….

ovo se valjda ticalo mene [proud]
ne mogu si zamisliti goriju stvar od da se zalim nepoznatim ljudima da sam izgubila na burzi.
pa nitko me ovdje nije zvao
pa nitko mi nije kriv za pogresnu procjenu
pa kako sam u dionici, u koju sam usla zbog necega, ili cu sada prodati ili necu, ali sigurno o tome ne bih na javnom forumu – pa to su moji novci, za Boga miloga!
takav stav zavreduje samo 1 od velikih decki, sto i prihvacam [lol]

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Dno je uvijek na 0,00kn.

u slucaju Koncara, cak i to zvuci optimisticno [cry]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Dno je uvijek na 0,00kn.

u slucaju Koncara, cak i to zvuci optimisticno [cry]
[/quote]
A cuj ovog manipulatora [lol]

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Dno se još ne nadzire…

KUPUJMO I PROIZVODIMO HRVATSKO

Pratite radije količine koje prolaze i promjene top 10 pa će vam neke stvari biti jasnije i vedrije

Hrvatska ulazi u EU glasovima 30% biračkog tijela. 70% birača nije dalo svoj glas za ulazak u EU!

dopustite da pojasnim..

koncar ima i fundamentalno i tehnicki vrlo nepovoljnu situaciju..

300 kuna bi trebalo biti fer vrijednost u ovom trenutku..

s druge strane, imamo velike oscilacije cijene na kojima se moze dobro zaraditi a bome i dobro popusiti..

osobno se drzim buffetovske: dionicu koju nisam spreman drzati par godina ne treba drzati ni pola sata..

buduci svaki trejd u ovo vrijeme lako postaje dugorocno ulaganje ne preporucujem trejdanje dionicama iznad svoje fer vrijednosti i koje nemaju ili imaju zanemarivu dividendu kao npr. koncar..

nadolazeca recesija bi mogla biti pogubna za ind. dionice.

opel je napr. zatvorio fabriku na par tjedana..

ima i sigurnijih dionica za trejd.. koje, to ipak necu rec da mi ne smetate 🙂

https://childhealthsafety.wordpress.com/2012/03/14/government-experts-cover-up-vaccine-hazards/

dopustite da pojasnim..

nadolazeca recesija bi mogla biti pogubna za ind. dionice.

opel je napr. zatvorio fabriku na par tjedana..

ima i sigurnijih dionica za trejd.. koje, to ipak necu rec da mi ne smetate 🙂

da, istina. Zato je i Buffet kupio dionice GE…. [bye]

Pessimism Is Your Friend

New Report

Close