KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,65
81.322
199
410,00
412,00
-0,97%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako su zainteresirani za ulaganje u Srbiju, bit će možda i za Hrvatsku..http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Vijesti/Regija/tabid/103/View/Details/ItemID/43847/Default.aspx

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

" General Electric Co (GE.N: Quote, Profile, Research, Stock Buzz) plans to raise $15 billion through stock sales —
including $3 billion from Warren Buffett — to improve liquidity and give it the
option of more acquisitions at a time of intense market turmoil, the U.S.
conglomerate said on Wednesday."

Eto potencijalnog kupca. To bi im omogućilo dobru poziciju u ovom dijelu svijeta jer trenutno trebaju puno proizvoda za ovo područje Europe dopremati izvana. Da sad pokupe KOEI, KODT i DDJH, to bi im bio vrhunski posao za male pare.

ja bi radije da se oni udruže u neki konzorciji "Općenito Električno"

Van burze protrgovano 10.000kom po 500kn. [sealed]

barem čemo znati kome gori pod petama
sigurno neki fond koji je kupovao za penzićke pare tamo negdje na 1000-1200 laganih kunica
sad mu je valjda dobar prinos ostvario

ajde samodole ako čitaš ovo pa se malo zamisli što ste učinili za ovu našu berzu

blog i hrvati

Postanite Eu-robovi

Van burze protrgovano 10.000kom po 500kn. [sealed]

Vjerojatno je neki OMF kupac (miriši na AZ). Iskoristio je priliku dok svi čekaju uplate keša za INU i bespomoćno gledaju jeftine dionice, a on u miru šopingira. Blago mirovincima punim para.

dogovorena transakcija istih koji su neki dan istu količinu prodali/kupili vam burze…. [sad]

na 4300 sve prodajem...

Majke ti mile što je ovo danas? Slažu se prodajni nalozi od 800-900 komada, natjerali ju do 462kn… [bye]

Biti će opet da je KD investu tebeo cash ..! Srećom vrlo brzo našao je kupca…

na 4300 sve prodajem...

Majke ti mile što je ovo danas? Slažu se prodajni nalozi od 800-900 komada, natjerali ju do 462kn… [bye]

Psihologija mase….
Jos mi malo ostaje para za nadokupljivanje, ne znam jeli sada je dno ili ispod 400,00kn.
Sto mislite?

Tko nema ni jednog prijatelja ide kao stranac po zemlji.

Dno je uvijek na 0,00kn.

Ja ću radije malo pričekati sa dokupom ijedne dionice jer je situacija izrazito nepovoljna i mislim kako je nemoguće pogoditi "dno". Ovakvih postova je bilo i na 900, i na 800, i na 700, i na 600……………….

Ferengi rule of acquisition no.162 "Even in the worst of times someone turns a profit"

A tko zna… ako blesavi amerikanci zazelene par dana za redom onda će cijena od 400kn biti fantazija. A ako ovako nastavi onda 400 nije nemoguće…
Da znamo takve stvari ne bismo visili na forumu već bismo bili bogataši i visili bi negdje na havajima [cool]

nek ide dole ja ne prodajem

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

New Report

Close