+250 po bidu u pred kraj. ako se ovaj prisilni istovar HPBa nastavi kao npr. ZABAe na Ledu nagrabusili smo, imamo potencijal za rast ali ga sasjeku u korijenu. [cry]
[/quote]
Čovijek nije više pametan što da radi ….mislim da smo dno već taknuli ali činjenica je da ljudi izlaze iz fondova sa većim gubitkom jer misle da će sutra izgubiti još više a fondovi su bez cesha i zato imamo to što imamo. Sada prodati pa možda kasnije kupiti po 570-550 kn nevjerujem ali sve je moguće i svakako to je individualna odluka pojedinaca….Ako netko zna kako izgleda avatar kolege WUNDERKINGA to nije on nego sam ja na slici koji bezpomoćno promatra ZSE …. [sad]
Sad kad bolje razmislim, možda je zato neki dan čekao onaj veliki nalog za kupnju od 1.000 komada po 600kn. Ali nisu mu prodali… Nego tek danas. Čudno mi je to.
Vidjet ćemo da li će se iskrcaj nastaviti, očito je da danas nitko drugi nije prodavao.
+250 po bidu u pred kraj. ako se ovaj prisilni istovar HPBa nastavi kao npr. ZABAe na Ledu nagrabusili smo, imamo potencijal za rast ali ga sasjeku u korijenu. [cry]
[/quote]
Čovijek nije više pametan što da radi ….mislim da smo dno već taknuli ali činjenica je da ljudi izlaze iz fondova sa većim gubitkom jer misle da će sutra izgubiti još više a fondovi su bez cesha i zato imamo to što imamo. Sada prodati pa možda kasnije kupiti po 570-550 kn nevjerujem ali sve je moguće i svakako to je individualna odluka pojedinaca….Ako netko zna kako izgleda avatar kolege WUNDERKINGA to nije on nego sam ja na slici koji bezpomoćno promatra ZSE …. [sad]
[/quote]
Mislim da si u pravu
Da bas gledam, tko zna tko to izlazi van, mozda vidi negdje drugdje bolju priliku….
Ja bas i ne, jer mislim kada krene trziste prema gore, ovo bi moglo do 800,00 potegnuti u par dana…
Po meni sve ispod 650,00 kn je dobra kupnja.
J…bo dionicu kojoj tržište treba da bi krenula. Kada krene tržište onda mi je isto u kojoj sam dionici. Ja tražim onu koja odolijeva tržištu kada ono pada i raste brže od tržišta kada ono raste.
Btw i ja sam na ovoj ispušio brdo para, a i strpljanje mi je pri kraju…
Da bas gledam, tko zna tko to izlazi van, mozda vidi negdje drugdje bolju priliku….
Ja bas i ne, jer mislim kada krene trziste prema gore, ovo bi moglo do 800,00 potegnuti u par dana…
Po meni sve ispod 650,00 kn je dobra kupnja.
J…bo dionicu kojoj tržište treba da bi krenula. Kada krene tržište onda mi je isto u kojoj sam dionici. Ja tražim onu koja odolijeva tržištu kada ono pada i raste brže od tržišta kada ono raste.
Btw i ja sam na ovoj ispušio brdo para, a i strpljanje mi je pri kraju…
[/quote]
Postoji li ijedna dionica koja kotira na ZSE da udovoljava tom kriteriju?
Ako postoji očekujem od tebe u poruku na private u međuvremenu najbliža tom kriteriju, a da je u mom portfoliu je diok-r-a…
[/quote]
[/quote]
Mislim da je to "Vrisak" od Van Gogha, a evo i naš sada.
Imaš ISTT i BLSC. Postoji korelacija sa Crobexom do neke mjere ali je manje prisutna nego na većini dionica. Te dvije ne padaju tako drastično kad pada Crobex ali nažalost ni ne rastu tako brzo.
Inu ne računamo, da nema Mola ona bi bila bar 10% niže.
[/quote]
[/quote]
Mislim da je to "Vrisak" od Van Gogha, a evo i naš sada.
[/quote]
Jaaaaaaaaaaooooooooooooooooooo… ma dajte barem malo progooglajte ak to ne znate i idete se jos brukat, jao Van Gogh….
http://en.wikipedia.org/wiki/Edvard_Munch
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Scream
Hrvatska mora do 2020. udvostručiti proizvodnju električne energije
A, ko bu generatore i uzbudu delal? [smiley] [smiley]