KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 11.01.2025. u 01:14
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
538,80
614.235
1,140
545,00
550,00
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje upišite svoj komentar…

evo:

[thumbsup]
[/quote]
[lol] [lol] [lol]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup] više od toga!!!!!

na 4300 sve prodajem...

http://www.seebiz.eu/hr/burze/kupiti-dionice-koncara%2c-ciljana-cijena-na-985-kuna,21063.html

Evo ti na ….ja ulazio visoko …tek sad znam da sam kupio dionicu za uvijek ….

Dosadašnja iskustva govore da Hypo počinje s većim izlaskom jer svaki put kad oni daju preporuku KUPITI, slijedi istovar, mislim da je kolega fazan radio analizu korelacije njihovih preporuka KUPITI i prodaje, i čudno, ali uvijek su se slučajno podudarali njihova prodaja i preporuka KUPITI, vidjet ćemo da li će se i ovaj put povijest ponoviti, ili je novi zaokret, u fer pisanju, bez interesa

http://www.seebiz.eu/hr/burze/kupiti-dionice-koncara%2c-ciljana-cijena-na-985-kuna,21063.html

Evo ti na ….ja ulazio visoko …tek sad znam da sam kupio dionicu za uvijek ….

Dosadašnja iskustva govore da Hypo počinje s većim izlaskom jer svaki put kad oni daju preporuku KUPITI, slijedi istovar, mislim da je kolega fazan radio analizu korelacije njihovih preporuka KUPITI i prodaje, i čudno, ali uvijek su se slučajno podudarali njihova prodaja i preporuka KUPITI, vidjet ćemo da li će se i ovaj put povijest ponoviti, ili je novi zaokret, u fer pisanju, bez interesa
[/quote]

Ma znam ja to , zato sam i napisao da sam kupio ˝ dionicu zauvijek ˝ jer poslje tog članka neznam da li će KOEI brzo krenuti gore….

na 4300 sve prodajem...

Zapeli transformatori:

http://www.index.hr/vijesti/clanak/kalmeta-srpskim-prijevoznicima-zamrznuo-12000-dozvola-za-medjunarodni-transport-kroz-hrvatsku/395816.aspx

Brijem da nema neki utjecaj na cijenu dionice, ali eto kao kuriozitet…

"Stocks have reached what looks like a permanently high plateau."

Lovac….bravo!!

Nekoliko zanimljivih detalja ima u tekstu analize Hypa.
1.
Ipak, troškovi osoblja uvećani za 11,8 posto i materijalni troškovi koji obuhvaćaju 71,3 posto ukupnih rashoda ukazuju na još nedovoljnu predanost menadžmenta da umanji prijeko potrebne troškove optimizacije.

Mislim da je ovo povećanje nije znak lošeg rada managemeta, i kamo sreće da je povećanje još veće.
Ja to vidim kao ulaganje u budućnost. Mislim da tehnološka tvrtka, koja tek treba vratiti se na tržišne pozicije koje je nekad zauzimala, "re-brendirati" se, mora raditi na kadru.

2.
Uzimajući u obzir smanjenje sektorske valuacije, analitičari HAAB-a snizili su ciljanu cijenu dionica Končara sa travanjskih 1.094 kuna na 985 kuna, korištenjem DCF metodologije uzimajući u obzir srednje do dugoročne izglede tvrtke.

Ovo znači, rezlutati super, ali j… ga takva je sitiacija. Možda griješim, ali ovdje su kao varijablu uključili sentiment tržišta, a valjda bi cilj ovakve analize trebao biti nepristrano ocijeniti "stvarnu vrijednost" tvrtke.

3.
Ipak, zbog nepovoljnih prilika na tržištu analitičari upozoravaju investitore da je teško odrediti investicijski horizont potreban da opravda Končareve fundamente.

Više nisu baš samouvjereni, te su se počeli ograđivati.

I za kraj, kupnja nije baš nasnažnija, pa onda ne trebamo strepiti od iskrcavanja preostalog materijala kod Hipića. Napokon nekakva korist od likvidnosti.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

A meni se baš činii da je stvarna vrijednost tvrtke točno onakva koliko je netko spreman platiti za tu tvrtku u datom trenutku… [wink]

zanimljivo je onda primjetiti kako se vrijednost nekih naših tvrtki spustila i preko 30 % u manje od godinu dana, dok poslovanje često bolje nego ikada kao i izgledi za budućnost, i što mi onda ta "vrijednost" i njena promjena uopće onda predstavlja? 😛

Neka svatko koristi terminologiju kakvu želi, ali za mene je ovo gore uvijek bilo i ostalo samo tržišna cijena, dok je "vrijednost" nešto sasvim drugo, i u 90 % vremena prilično različito od cijene – a zbog koje činjenice baš i imam razloga veseliti! 😉

rocky počeo si totalne gluposti lupetat! [rolleyes]

big brother is watching you! [cool]

[yawn]

Heaven or Las Vegas

hahahahaha, u tjedan dana nijedan komentar! [lol]

ode končar u stečaj! [lol]

hahahahaha, u tjedan dana nijedan komentar! [lol]

ode končar u stečaj! [lol]

Da,i ja ću ga otkupiti za jednu kunu. hehehe [proud]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

New Report

Close