KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska KOEI (Končar-Elektroindustrija d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
KOEI
408,93
51.934
127
408,00
410,00
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Evo ako meni ne vjerujete da izvješće nije ništa posebno, vjerujte tržištu…
Nema danas nikakve navale sa kupnjom.

Ma, nije to zbog izvješća, već zbog općeg stanja na tržištu…kad stvari krenu nabolje KOEI će biti među prvima s dobrim rastom i prinosom…

Ma, nije to zbog izvješća, već zbog općeg stanja na tržištu…kad stvari krenu nabolje KOEI će biti među prvima s dobrim rastom i prinosom…

Tek kad neka dionica ostvaruje bolji rezultat nego tržište onda možemo reći da je to dobar znak. No ako KODT nije reagirao nakon onako fantastičnog izvješća onda nema razloga ni da KOEI poleti.

Btw, nakon onog crnog 14.4. je KOEI prvih par dana rastao brže čak i od ATPL.

Polako nestaje kobasa od 654 kn sa prodaje… danas bi moglo biti zanimljivo. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

http://www.seebiz.eu/hr/burze/kupiti-dionice-koncara%2c-ciljana-cijena-na-985-kuna,21063.html

Evo ti na ….ja ulazio visoko …tek sad znam da sam kupio dionicu za uvijek ….

na 4300 sve prodajem...

Kolega Conan, znaci druzimo se jos neko vrijeme zajedno [lol]

Cuore Sportivo

http://www.seebiz.eu/hr/burze/kupiti-dionice-koncara%2c-ciljana-cijena-na-985-kuna,21063.html

Nekome se omaklo u pisanju ali baš je dobro ispalo:

"Srednjoročno, analitičari HAAB-a trebali bi profitirati zbog niza domaćih poslova, među kojima su nadogradnja infrastrukture HEP-a i modernizacija Hrvatskih željeznica."

[lol] [lol] [lol]

"Srednjoročno, analitičari HAAB-a trebali bi profitirati zbog niza domaćih poslova, među kojima su nadogradnja infrastrukture HEP-a i modernizacija Hrvatskih željeznica."

[lol] [lol] [lol]
[/quote]

Uuu baš je dobro ispalo…to će značiti dvije stvari tj. netko se treba isprazniti ili će se dugo dugo
cjena zadržati na 7xx kuna…. bolje ne može…

toliko me utukao taj KOEI da kada pogledam koliko sam u minusu odmah me zaboli glava…
[shocked]

na 4300 sve prodajem...

Srednjoročno, analitičari HAAB-a trebali bi profitirati zbog niza domaćih poslova, među kojima su nadogradnja infrastrukture HEP-a i modernizacija Hrvatskih željeznica.

remek djelo! [lol] [lol] [lol]

Taman Rade krene i sad se jave ovi iz Haaga. A oni uvijek lose savjete dijele. Ne volim njihove preporuke nikako.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

[lol] [lol] [lol]
[/quote]

Uuu baš je dobro ispalo…to će značiti dvije stvari tj. netko se treba isprazniti ili će se dugo dugo
cjena zadržati na 7xx kuna…. bolje ne može…

toliko me utukao taj KOEI da kada pogledam koliko sam u minusu odmah me zaboli glava
[shocked]
[/quote]

Ne treba se jesti kolega,pa tko je o ovoj krizi (korekciji) na velikom dobitku,samo mali broj ljudi. A ovi "stručnjaci" što analiziraju za nas smrtnike da će cijena dionice biti 985 kn ili prije koji tjedan,oko 1200 kn,to je meni samo pokušaj psihičkog utjecaja,da sam stalno u bedu,da što prije prodam,i mislim si kada će prijeći i tu granicu,jer nas je puno što smo kupili na 900 i više kn i čekamo kada će to doći do te cifre i više. Ali kada bi analitičari znali kolika će cijena biti,onda bi se nakrcali do zuba i otišli na Havaje a na povratku si unovčili svoje znanje. A što se mene tiče te njihove analize me više nasmijavaju,nego da bih se ih držao i gubio živce. Više mi znači kada ovdje na temi tehničke analize nekoliko kolega pokaže neki graf i malo pojasni,pa sam iz toga zaključim uz svoje znanje sve povežem. Zato kao i što na reklami vrte: "Sutra je novi dan,ne predajte se,ako ste jednom izgubili…". Ali uvijek poslije kiše,sunce izlazi. [thumbsup]

Sjećaš li se sjaja u travi i mirisa u cvijeću,sve što je bilo,prošlo je,vratit se neću.

Ovdje upišite svoj komentar…

na 4300 sve prodajem...

Ovdje upišite svoj komentar…

evo:

[thumbsup]

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close